Konin Alfa

• Autor wątku Autor wątku FreezeR
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
zrobimy głosowanie którą nazwe wybrać :D

Marta, a co moja nazwa Ci się niepodoba??

kto zabierze naszą trójkę + wózek w niedzielę do Jarocina???gosia

Ja mogę wziąść Hyundaia i Was zabrać bo bella rozkręcona, mieliśmy jechać Hondą ale jakoć coś to nie ma problemu.

Poprawię czcionkę na logo i będzie ok moim zdaniem:
narazie wygląda to tak:
62715171811172826373.png

Forum wygląda spoko, ja myślałem jeszcze o stronie klubu - jak coś to też mogę zrobić;) Zdjęcia ze spotów, zdjęcia naszych Alf itp itp

Forum wygląda spoko, ja myślałem jeszcze o stronie klubu - jak coś to też mogę zrobić;) Zdjęcia ze spotów, zdjęcia naszych Alf itp itp
W html'u? Dawaj propozycje, całą grafikę stylu zmieniam (najbardziej podobają mi się ikonki scudetto w jako nowy temat itp ;) )

PHP - ale jeszcze nie myślałem, jak chcesz to coś zaproponuj.

myśle że na tą chwile sama strona wystarczy, jest nas jeszcze zbyt mało żeby "coś" na tym forum się działo. Takie moje zdanie :P

W sumie jeśli o samo forum to też tak myślę, ja bardziej widział bym fajną stronę i mini forum, z jednym tematem żebyśmy mogli sobie coś napisać od czasu do czasu;) Ja w ten weekend coś zaproponuje. Narazie za ciepło za oknem, idę zaraz na myjnie z Bellą i na plaże:D

---------- Post added at 11:05 ---------- Previous post was at 11:04 ----------

Zwol4 - czemu Ty na żaden spot nie wpadniesz ?

Yago, Wonski, Tweety - gdzie i o której się jutro spotykamy ? Może na Schelu ?

Witam witam

Jestem nowym uzytkownikiem alfy 147..... pozdrawiam z Konina....

Moim zdaniem sama stronka alfistow z Konina czy Wlkp w zupelnosci by wystarczyła... i tak wszysyc piszemy na forum alfaholików więc po co to rozdwajać, a tak może więcej alfistów dołączy do naszego grona czytając nasze posty o spotach itp. My z Martą już jednego nowego wkręcamy :D wczoraj się dowiedziałem że kupiś 156 sw :D także mam nadzieje że Konin Alfa rośnie w siłe :D

Dzięki za zajebistą niedzielę, za szwagra kaszankę i za 5 : 1 :)

Amortyzatory
Powrót