• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Konin Alfa

• Autor wątku Autor wątku FreezeR
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
tak jest bez zdjęć się nieliczy :cool:

ja tak samo, dopiero po meczu Sokoła :) 19:15 Xofer i Tweety weźcie laptopy to zgramy fotki od Sukienki z Łeby i pokażecie wasze z Biłgoraju :)

Ostatnia edycja:
mi raczej pasuje:)

19.15 ale lepiej na orlenie, zawsze jest gdzie zaparkować i później możemy zmienić miejscówke :cool:

Ktoś chętny na otwarcie naszego regionalnego klubu ? Nie wiem np: Wielkopolski/Koniński - czy jakiś taki;) Ja mogę zrobić stronkę, zrobili byśmy sobie jakieś małe gustowne naklejki na auta ? Tweety coś takiego ja PKAR ( Podlaski Klub Alfa Romeo ) Podlasie;)hehe

mnie się pomysł podoba :D
Już mam nawet pomysł na nazwe: " Konińscy Alfa Pijacy" ;)

Można coś takiego zorganizować, tylko żeby nasze grono się powiekszyło i nowi Alfiści tez sie odezwali i dołączyli do nas!!

Ostatnia edycja:
Moja Bella dorobiła się nowego reflektora przedniego prawego, drugi mam dostać 20 września. Za prawy zapłaciłem 125 zł - nówka i oryginał Bosch !!! Nie wiem skąd ten facet je wytrzasnął bo wszędzie jest cena od 700 do 1400zł i mało tego - produkt wyczerpany bez możliwości zastąpienia. A JA MAM :D:D:D hehe

Kupiłem sobie jeszcze chromowane listwy na przedni zderzak, 430zł :) Taniej o 1000zł niż normalnie chodzi po necie;) :D:D:D

W drodze zawias silnika i skrzyni, osłony amortyzatorów, sprężyny i łożyska :D:D:D

Amortyzatory
Powrót