Konin Alfa

• Autor wątku Autor wątku FreezeR
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ja także będę:) Piracik nie darowałbym sobie gdybym twojej belli nie obejrzał:)

oki to w takim razie na rynku o 18. Do zobaczenia!!!!

panowie nie ma sensu na rynek sie pchac wczoraj byla masakra dzis bedzie podobnie wiec moze lepiej orlen? wiecej miejsca i wtedy wszyscy razem pojedziemy gdzies sie ustawic:)

---------- Post added at 14:51 ---------- Previous post was at 14:46 ----------

Ja także będę:) Piracik nie darowałbym sobie gdybym twojej belli nie obejrzał:)

ja rowniez:)

stereo dobrze mówi, spotkajmy się na Orlenie :)

Witam, widzę że cisza jak makiem zasiał, dzięki za spota i przypominam wszystkim że widzimy się jutro o 19.00 w Kleczewie nad jeziorkiem. :)

oki ja się pojawię niewiem tylko czy sam czy z Anią :rolleyes:

też przyjade z Martą jakby coś, Wonski weż aparat:)

Dzięki za spota,chyba buło spoko, tylko Stereo z sziszą brakowało. Pierwsza N-ka

Było spoko było, tylko frekwencja słaba i jakimiś hondami i szmelzwagonami poprzyjeżdzali :p a tak chciałem fajne zdjęcia mieć :p Wstawiam chociaż to jedno :) 20110810235.jpg

Tweety był był ale vw pickupem :p zajechał i jak wysiadł to kupa piachu z niego wyleciała :D ale usprawiedliwione to jest bo remontuje swoja 155 :)) a xofer schował swoją 164 pod koc i oooo... przecież wcale tak zimno nie było :p

Stereo jak mogłeś tak porzucić swoją Alfę? stoi biedna sama pod jakimś sklepem bez opieki.. no wiesz.. zawiodłam się na Tobie
Dokładnie stoi w Wójcinie i coo!!! nie masz zamiaru jej zabrać??? nie ładnie nie ładnie tak traktować Belle :p

Stereo jak mogłeś tak porzucić swoją Alfę? stoi biedna sama pod jakimś sklepem bez opieki.. no wiesz.. zawiodłam się na Tobie:P

moi drodzy a wiec bylem wczoraj u mojej niunki na odwiedzinach ale chyba zerwala ze mna:D bo skrzynia sie z blokowala wsteczny np moge wrzucic i na looz a ona caly czas na biegu czy jest sprzeglo wcisniete czy nie wiec wyjalem cale audio i pozostaje laweta:(

My już w domku, zlot super - możecie żałować, że Was nie było;) Na spocie pochwalimy się z Tweetem zdjęciami i wszystko opowiemy. Ogólnie na torze super, parę aut wypadło z toru, w jednej "wypadającej" jechał Tweety jako pilot ( na fotkach super widać ) zawieszenie poszło się.... , spływ kajakowy kozacki - kupa śmiechu, park linowy też spoko, Tweety zakochał się w drzewie;) Mi na torze spadł wężyk od regulacji ciśnienia turbo i zobaczymy czy turbo nie siądzie:( Na "Podlasiu" piliśmy szampana z wódką z piwem i z energy drinkiem w jednym;)hehe

Amortyzatory
Powrót