Konin Alfa

• Autor wątku Autor wątku FreezeR
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Witam. też dziękuje za fajną niedziele, kiedy zrobimy powtórke?? Trzeba im udowodnić że 5:1 to nie przypadek :D

W Sobotę zapraszam na 18 do Klaudyny na grila - wstęp kiełba i piwo. Chętni ?

Ja niestety nie dam rady mam zawaloną całą sobotę. szkoda, że to nie niedziela

tez odpadlem, nastepnym razem a moze zrobimy sobie takiego wspolnego grilla pod domekiem?? moge zagadac z babcia troche malo spania jest bo tylko 4lozka 2osobowe ale mozna jechac tylko na caly dzien nawet,domek mam w wilczynie na najstarszym osrodku co ostatnio go remontowali:)

Czekamy na resztę :) Xofer, Tweety Martuś i Rafał co z Wami ? Impreza zapowiada się zajebiście :girl_wacko:

Też sie zapisze ale nie jestem zarejestrowany na AlfaClubie, Marta raczej nie jedzie bo Poznań i studia brrrrrr :/ Stereo masz jak jechać??moge Was zabrać jak coś!!

Ostatnia edycja:
Witam bylem wczoraj po niuńkę a co się okazało niuńki już nie było:((( nikt nic nie wie klientka w sklepie tez tylko powiedziała ze była i nie ma ona nic nie wie,wiec sprawa poleciała na policje z 6h siedziałem tam... i dziś dzwonili do mnie ze z ich informacji ktoś zabrał ja laweta.. i szukają bo to nikt ode mnie:(

Obawiam się że musisz poszukać po złodziejach z okolicy, kto ma części na sprzedaż. Ale ciężko będzie cuś poszukać. Wiadomo chociaż kiedy ją wywieźli ? Niestety na własne życzenie pozbyłeś się auta, trzeba było chociaż gdzieś na podwórko wepchnąć.

Obawiam się że musisz poszukać po złodziejach z okolicy, kto ma części na sprzedaż. Ale ciężko będzie cuś poszukać. Wiadomo chociaż kiedy ją wywieźli ? Niestety na własne życzenie pozbyłeś się auta, trzeba było chociaż gdzieś na podwórko wepchnąć.

Wonski tylko ja nie moglem ruszyc jej jak zgasilem to caly czas na biegu byla jedynie laweta z wciagarka

Ja pierdole... oby się znalazła - jeśli nie jest już rozkręcona. Myślę, że to ktoś kto częściami handluje. JEDNYM SŁOWEM POLSKA.

Jeśli o spota chodzi - to ja bym mógł się z kimś zabrać jeśli nie będzie problemu.

---------- Post added at 22:50 ---------- Previous post was at 17:45 ----------

Reaktywowałem swoje konto na NK, a co tam niech będzie;) ale żadnego Alfisty wśród znajomych... http://nk.pl/#profile/18263365

Ja pier..... Stereo tyle razy Ci z Martą gadaliśmy żebyś ją zabrał!!! ja mam kumpla z pracy który mieszka w Wójcinie, spytam sie kiedy ostatni raz ją widział pod sklepiem!! ale lipa :(:(:(

---------- Post added at 13:49 ---------- Previous post was at 13:45 ----------

Właśnie gadałem z kumplem z Wójcina i mówi że Alfa już nie stała pod sklepem około tygodnia i że ona już była tak rozebrana że dużo z niej nie zostało... co dzień czegoś jej ubywało.... Tak jak napisał Wonski, straciłeś Alfe na własne życzenie :/

Noo lipa max:(( dzis bylem w jeziorach wielkich na komisariacie zlozyc zeznania bo mysleli ze jestem w to zamieszany;/i z ustalen policji alfa znikla 27sierpnia miedzy godzina 24-1 pomagal jakis pijany typ z wojcina im ta alfe wepchnac na lawete... zabrana zostala sliwkowym busem z laweta... Najlepsze jest to ze klijentka co ja i tomek gadalismy z nia uwazala ze nikogo nie bylo kto sie pytal o alfe i na kamerach niby nas nie bylo.. i dzis jakas dziwna byla jak z matka wpadlem i powiedziala ze jest wlascicielem samochodu i wzielismy telefon do wlasciciela bo przed sklepem jest kamera skierowana w tamtym kierunku co alfa staala ale zapis jest 7dni wiec bedziemy gadac z wlascicielem i chcemy przywrocic dane.

Amortyzatory
Powrót