Konin Alfa

• Autor wątku Autor wątku FreezeR
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
No Martuś gratuluję wyboru, Łeba w czerwcu nasza, czekamy na resztę chętnych ;)

Stero o kocie lepiej nie mówić bo była to kiepska i niepotrzebna akcja. Xofer wrzuć paragon będzie wesoło. No i następny mój spot na trzeźwo. Aha która kobieta namówiła moją na szlaban na "przyjemności"?!

Ostatnia edycja:
Aha która kobieta namówiła moją na szlaban na "przyjemności"?!
hehe to masz pecha, ale pewnie teraz nikt do tego się nieprzyzna.:mad:
Xofer dawaj paragon, a przejażdżke można zawsze przed piciem zrobić :cool:

P.S. Kiedy nastepny spot?? teraz taki bez picia, może jakas rundka w fajne miejsce??

hehe to masz pecha, ale pewnie teraz nikt do tego się nieprzyzna.:mad:
Xofer dawaj paragon, a przejażdżke można zawsze przed piciem zrobić :cool:

P.S. Kiedy nastepny spot?? teraz taki bez picia, może jakas rundka w fajne miejsce??

Jutro zapodam paragon;) W Kruszwicy jest fajny zamek ( nie mam na myśli wierzy ) to są chyba Kobylniki, w Google można wystukać. Może Przyjezierze, Skorzęcin, Biskupin, Powidz ? Proponuje następny weekend, czyli 16/17 ?

Dogadajcie się z domkiem, w każdym po sześć osób, jeśli chcecie to Martusia Tweety i yago weźcie sobie wspólny, dopiszcie w temacie zakwaterowanie.

Greciu wiesz jak dojechać do konina? Jak tak to można tam się z tobą umówić i wtedy pojedziesz za resztą:)

Cztery, zabieram szerszenia, to znaczy ktuś będzie musiał pomóc go zabrać. stereo zaloguj się na karpiach i dopisz do listy. Więc dobierz sobie jeszcze dwie osoby do kompletu w domku, jedzie jeszcze JOHNY603 z połówką ;)

Ostatnia edycja:
Witam
Wiem, że odbiegam od tematu, ale mam do Was pytanko :D
Mianowicie - ma ktoś dostęp do alf zabytkowych? Chodzi mi o wynajem na ślub 24.09.2011r.
Pomóżcie, proszę ;)

siwek, sorki, trochę mi z głowy wypadło, rozmawiałem z maikiem na Twój temat, i niestety pozostała mu w tej chwili tylko 166, która raczej nie jest zabytkiem, ma również AR 2000 Spider, ale niestety jest to autko dwumiejscowe, powiedział jednak że na sesję fotograficzną nie ma sprawy.

16/17 planowane jest spotkanie na lotnisku w Michałkowie

Coroczna tradycja rozpoczynająca sezon spotkań Alfistów w WLKP (czyli Kalisz i okolice) i w tym roku będzie miała miejsce
143.jpg

Data to 16 kwietnia (sobota bo w niedziele są tam teraz tłumy) czyli spotkanie będzie nie tylko wiosenne ale też przedświąteczne
141.jpg

Miejsce : lotnisko Michałków
143.jpg
- sprawdzone nie raz
109.jpg
http://mapa.targeo.pl/Mapa_Polski,22,17.82980,51.70176?l=90de242999e7dc1c

Godzina rozpoczęcia: 17:00 - tak żeby mogli przyjechać również pracujący.

Zapraszamy oczywiście stałą ekipę i tych którzy mają chęć, każdy będzie mile widziany
143.jpg

1. Redzi - Gtv

2. johnny603 - 156

3. greciu - 147

4. bandzior - 146

5. Fredi66 - 156

6. wonski - 147

Amortyzatory
Powrót