Konin Alfa

• Autor wątku Autor wątku FreezeR
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
komuś też sobota nie pasuje? To 20 na parkingu koło jeziora. Kto może niech przyjedzie kto nie no to trudno obejda sie smakiem:-) ale opowiemy im co i jak

myśle że sobota o 19 im wcześniej tym lepiej, może Xofer zarezerwuje stolik w tej "tanc budzie" co ostatnio bylismy??

jak narazie tylko stereo odpada to mysle że powinno wypalić??

P.S. jak 18 bedzie nudna to wpadaj do nas ;)

myśle że sobota o 19 im wcześniej tym lepiej, może Xofer zarezerwuje stolik w tej "tanc budzie" co ostatnio bylismy??

jak narazie tylko stereo odpada to mysle że powinno wypalić??

P.S. jak 18 bedzie nudna to wpadaj do nas ;)

hehehe spoko bede pamietac to milej zabawy alkoholicy:D yy znaczy alfaholicy:D

to teraz ostatecznie 19 czy 20??
ja bym wolał 19 :D

To ustalmy na 19 a jak mi się coś przeciągnie to do Was dojadę, mam tel do stereo więc jak coś to będziemy się kontaktować, ale myślę że szybko się uwinę z tym zaliczeniem:)

I jak tam głowy ? Tweety z tym kotem to przesadziłeś:( - Yago Twoja bella wymiata :) Trzeba zmienić knajpę bo kulawa przegieła i kufel 10zł? Masakra...

Za kota chciałbym oficjalnie przeprosić coś we mnie złego wstąpiło. Szkoda, że nie mogłem obejrzeć wyczynów twojej belli Yago. W gęsi już nie będzie imprez...

hehe ja tam juz zaczynam dochodzić do siebie :P
nie no lokal troche za sztywny hehe, ale teraz ciepło się robi to bedziemy robić spotkania plenerowe i bedzie lepiej :D
to kiedy nastepny spot??

Ja jeszcze nie odzyskałem swojego auta:( A i Yago piszemy się na Łebę?

do łeby musimy jechać :cool: tym bardziej że kilku chetnych jest, bedzie grubo ;)

Chyba muszę się do was wybrać bo Wonski mnie namawia :-) a na Pomorze musicie jechać !!!

wczoraj bardzo ciekawie było :) oby więcej takich spotów :D

---------- Post added at 18:18 ---------- Previous post was at 13:48 ----------

a tak w ogóle to miałam ciekawy powrót do domu wczoraj :P panowie policjanci mnie zatrzymali do kontroli :P

wczoraj bardzo ciekawie było :) oby więcej takich spotów :D

---------- Post added at 18:18 ---------- Previous post was at 13:48 ----------

a tak w ogóle to miałam ciekawy powrót do domu wczoraj :P panowie policjanci mnie zatrzymali do kontroli :P

Mandacik ?

---------- Post added at 20:53 ---------- Previous post was at 20:51 ----------

Następnym razem ja nie piję i odwdzięczę się Yago przejażdżką moją Bellą. W Ślesinie jest tryton taka knajpa byłego kulturysty i u niego można być głośno;) a kulawa niech się buja, swoją drogą mam paragon i może wrzucę na forum;)hehe

Amortyzatory
Powrót