Konin Alfa

• Autor wątku Autor wątku FreezeR
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Jak dobrze pójdzie to do Łeby i ja jadę więc można zebrać większą ekipę, może xofer, stereo, martuś też by dali radę:)

Jedzie jeszce Greciu , Fredi66 z naszego klubu ARCP i Wozignoj z KARPia, może dołączy jeszcze Tomas, więc na 5-6 aut fajnie się jedzie, po drodze zabieramy ekipę z Bydgoszczy

Ostatnia edycja:
proponuje niech każdy się zastanowi i na nastepnym spocie pogadamy co i jak:)
To kiedy pijemy/ tzn spota robimy??:cool:

ma być łdna pogoda +20 w dzień więc może jakiś grill z % , ewentualnie jakaś knajpka, czekam na propozycje ;)

gril nie głupi pomysł tylko trzeba by wcześniej bo wieczorem napewno zimno bedzie :(,
knajpka może ta gdzie ostatnio?? Wonski nie wie bo niebył ale mu się wytłumaczy :cool:

Spoko, trafię, w końcu Ślesin to nie Wa-wa ;). Pisać o której godzinie pasuje, i zróbcię jakąś listę, dopasuję się ;) I pomyślcie o zlocie w Łebie ...

Mi sobota za bardzo nie pasuje bo na 20 idę do pracy no ale będę szukał zamiany gdzieś. No ale u kogo ten grill i o której?
A oto lista chętnych:

1. Tweety i kierowca:-)

Edit:
No i zmiana planów załatwiłem i całą Sobotę i Niedzielę mam wolne, więc teraz na szybko kto gdzie i o której no i co?

Ostatnia edycja:
1. Tweety i kierowca:-)
2. Martuś147 - Nowa alfoholiczka
3. wonski + Gosia + szerszeń

JA + moja żona też możemy się pojawić:crazy_pilot:

jak bedziesz bez Alfy to tylko jedna kolejke wszystkim postawisz i niebedziemy sie gniewać:cool:

Dobra nie ma co owijać. Pisać tylko która godzina pasuje? Może 16 na parkingu gdzie ostatnio i potem się coś wymyśli. można wcześniej można później pisać jak komu pasuje

Nie zapomnijcie o mnie i Klaudynie:)

---------- Post added at 21:56 ---------- Previous post was at 21:54 ----------

16 za wcześnie, do 17 będę w pracy, proponuje 19 - wydaje mi się że wszyscy do 19 się ogarną ?

---------- Post added at 22:00 ---------- Previous post was at 21:56 ----------

Aj myślałem że o piątku mowa, ale w sobotę też troszkę zajęty jestem o 16 mam poprawkę z automatyki 1.5h i mogę się urwać więc mi pasuje 19, najwyżej do Was dołączę jeśli chcecie wcześniej ????

---------- Post added at 22:05 ---------- Previous post was at 22:00 ----------

To jak 20 ?

Amortyzatory
Powrót