Konin Alfa

• Autor wątku Autor wątku FreezeR
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ja tam będę im mrugał:P A co Do spota to u mnie różnie jest, robię po 12h i w różnych dniach, weekendy także, podajcie daty jakie wam odpowiadają a ja powiem kiedy mogę

A może jeszcze w tym miesiącu się spotkamy tak tylko by pogadać, i się umówimy wtedy na jakiegoś grilla albo coś:)

Ja mam studia weekend w weekend w marcu ale po 18 będę wolny jak coś...

No to moze ten 20:D chociaż nasza 4 bo i tak tutaj wiecej chetnych nie widac:D a moze jednak ktos sie stawi jeszcze:). wczoraj na ferio szalałem z kumplem:) i widzę ze idą 3 osoby do 156:) podjeżdżam na spontanie i otwieram okno oni tez i mowie zapraszam na forum alfaholicy.org :D

ja jak cos to sie też piszę, mi weekendy zazwyczaj pasują, ale bardziej niedziela.

No kolega z Konina, ma tak blisko że musi być;)

---------- Post added at 21:40 ---------- Previous post was at 21:40 ----------

A może w Ślesinie nad jeziorkiem ?

nie przebrnąłem jeszcze przez ten wątek -ale zauważyłem że w Kole jeździ sporo Alf bo raz w tygodniu tam jeżdżę... macie jakiś swój klub czy tu sie tylko organizujecie ?:)

a co powiecie żeby kiedyś zrobić spot w połowie drogi mniej wiecej między Koninem a Bydgoszczą ??:) każdy będzie miał wtedy około godziny z groszem drogi do pokonania :)

nie przebrnąłem jeszcze przez ten wątek -ale zauważyłem że w Kole jeździ sporo Alf bo raz w tygodniu tam jeżdżę... macie jakiś swój klub czy tu sie tylko organizujecie ?

klubu nie mamy i organizujemy się tylko tutaj:) a można by pomyśleć nad tą sprawą kiedyś przy okazji ;)

a co powiecie żeby kiedyś zrobić spot w połowie drogi mniej wiecej między Koninem a Bydgoszczą ?? każdy będzie miał wtedy około godziny z groszem drogi do pokonania

ja oczywiście że byłabym za jakimś większym spotem bo w Piotrkowie niestety mnie nie będzie.

No kolega z Konina, ma tak blisko że musi być;)

---------- Post added at 21:40 ---------- Previous post was at 21:40 ----------

A może w Ślesinie nad jeziorkiem ?

mi jeziorko też pasuje.
P.S. dzisiaj z kolegą Xofer mieliśmy przypadkowego spota u gazownika w Koninie hehe

hehehe bo ten konin to maly jest:) no to co pasuje wam ten 20 na dobry poczatek zdamy relacje z tweety jak bylo w piotrkowie:) a wlasnie xofer moze jednak pojedziesz z nami jak z niunia wszystko ok?:)

no ale 20 jakiego miesiąca? Ja myślałem aby w Piotrkowie zostać i 20 jak to robi część ludzi:) Ale jeżeli plany się zmienią to "Kain Problem".... A i dziś przyjechała do mnie do pracy bardzo ładna 147 na tristarach 17" Pozdrawiam właściciela( mówił, że tu bywa:) )

obserwuję temat i jakby co to podjadę z moim małym synkiem...nie wiem jak mąż bo pracuje na zmiany.Gosia

Amortyzatory
Powrót