Konin Alfa

• Autor wątku Autor wątku FreezeR
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Drodzy alfaholicy i alfaholiczki :) spot uznaje za udany w 200% :D mam nadzieje że to nie pierwszy i ostatni nasz spocik w Koninie:D no i Martuś rozgadaj się a Stereo obierz Alfę od doktora:D cieszę się że was poznałem :D

Drodzy alfaholicy i alfaholiczki :) spot uznaje za udany w 200% :D mam nadzieje że to nie pierwszy i ostatni nasz spocik w Koninie:D no i Martuś rozgadaj się a Stereo obierz Alfę od doktora:D cieszę się że was poznałem :D

taaa wczoraj martus odprowadzilem:D bo musialem jechac do kleczewa czesci dac do innej fury:) alfaa bedzie moze w natepnym tyg:)jak dla mnie tez spocik udany niestety troszke zimno bylo ale dalismy rade mam nadzieje ze bedzie nas co spotkanie wiecej:)

Ja się pisze na następny, ale moja Alfa będzie osiągalna za dwa miesiące jak nie później narazie mamy razem mnóstwo do zrobienia :D:D:D....

witam

ja jestem z okolic Sadlna jezdze czerwoną 164 z napisami Harbud firmy budowl.Pozdrowionka dla wszystkich

Sorki ze sie wtrące ale mam taki pomysł:)

Pogadam z chłopakami z BYdgoszczy i okolic (Squadra Corse Alfa Romeo Bydgoszcz) i postaram sie ich namówić na wyjazd grupką do Konina na któryś z waszych spotów :D myśle ze byłaby to fajna sprawa...

Pozdrawiam

Sorki ze sie wtrące ale mam taki pomysł:)

Pogadam z chłopakami z BYdgoszczy i okolic (Squadra Corse Alfa Romeo Bydgoszcz) i postaram sie ich namówić na wyjazd grupką do Konina na któryś z waszych spotów :D myśle ze byłaby to fajna sprawa...

Pozdrawiam

ooo bardzo dobry pomysł:)

---------- Post dodany o godzinie 12:42 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:41 ----------

Stereo on dopiero ożywa:D

dobra dobra:D widac wlasnie

Temat wciąż żyje, jednak okazjonalnie :P

Może jakiś mały spocik na Mikołajki będę miał już swoją... jedyną, niepowtarzalną :D:D:D

Koledzy bede śledził temat tylko dajcie konkretne informacje, jak nie bede zajęty to wpadne z kumplem narazie bo w Bydgoszczy sie zastanawiają :D

Pozdro

Amortyzatory
Powrót