V
VIECIO
Guest
Drodzy alfaholicy i alfaholiczki
spot uznaje za udany w 200%
mam nadzieje że to nie pierwszy i ostatni nasz spocik w Koninie
no i Martuś rozgadaj się a Stereo obierz Alfę od doktora
cieszę się że was poznałem 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Drodzy alfaholicy i alfaholiczkispot uznaje za udany w 200%
mam nadzieje że to nie pierwszy i ostatni nasz spocik w Koninie
no i Martuś rozgadaj się a Stereo obierz Alfę od doktora
cieszę się że was poznałem
![]()
Jestem za i wtedy juz bella przyjadeCzyli jest nadziejapewnie za jakiś czas znowu zrobimy jakiś spot
![]()
Ja się pisze na następny, ale moja Alfa będzie osiągalna za dwa miesiące jak nie później narazie mamy razem mnóstwo do zrobienia....
Sorki ze sie wtrące ale mam taki pomysł
Pogadam z chłopakami z BYdgoszczy i okolic (Squadra Corse Alfa Romeo Bydgoszcz) i postaram sie ich namówić na wyjazd grupką do Konina na któryś z waszych spotówmyśle ze byłaby to fajna sprawa...
Pozdrawiam
Stereo on dopiero ożywa![]()
Temat wciąż żyje, jednak okazjonalnie
Może jakiś mały spocik na Mikołajki będę miał już swoją... jedyną, niepowtarzalną![]()
ok spokojnie kolego zrobimy termin z tydzien lub 2tyg zeby kazdy zarezerwowal sobie czas na spotKoledzy bede śledził temat tylko dajcie konkretne informacje, jak nie bede zajęty to wpadne z kumplem narazie bo w Bydgoszczy sie zastanawiają
Pozdro
ja jestem z okolic Sadlna jezdze czerwoną 164 z napisami Harbud firmy budowl.Pozdrowionka dla wszystkich