Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A w 2.0 też tak padają te koła?.
Waszym zdaniem do wymiany to koło?
Przebieg 200 tyś. a widać na zdjęciu, że od nowości nie wymieniane, trzeba będzie wymienić w najbliższym czasie.
Brałem w styczniu od Tomasza Chwesiuka za 340 zł +16 wysyłka, kontakt przez FB pewnie tylko.Kupował ktoś ostatnio oryginalne koło za dobrą cenę i pochwali się gdzie?![]()
Ok, dzięki, ale od niego nie chcę brać. Znalazłem tutaj i cena w porządku https://ricambi.pl/oryginalne-kolo-...6-19-20-jtd-jtdm-multijet-55208280-p-269.htmlBrałem w styczniu od Tomasza Chwesiuka za 340 zł +16 wysyłka, kontakt przez FB pewnie tylko.
Ok, dzięki, ale od niego nie chcę brać.
Nie wchodząc w szczegóły cena produktu zmieniała się kilkakrotnie, bo właśnie wtedy kiedy kupowałem, to przedmiot ten poszedł do góry, a u taniego fiata który też czekał na dostawę tego produktu cena się jakoś nie zmieniła. Generalnie chętnie będę u niego kupował jak zrobi sklep internetowy z podanymi cenami.Jakiś konkretny powód?
Witam, DAYCO DPV1139 jest odpowiednie do 2.0 JTDM 170 kM ? POZDRAWIAM
Jakieś nowsze lżejsze. Pasuje to Gulietty 2.0 JTDM .
A do Gulietty pasuje to od alfy 159 2.0 JTDM.
Na logike powinno pasować ale wolę się upewnić.