Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
A ja mam takie pytanko, na czym dokładnie polegało poprawienie kolektora ssącego silników diesla JTD w modelach po 2007 roku .? Bo po tygodniowym przeglądaniu tego forum mam mały mętlik w głowie ;-)
O ile dobrze zrobiłem kiedyś reasearch to w 2.4 też poprawili metalowy kolektor poprzez zwiększenie średnicy otworów na osie klap. Zobaczcie że są w sprzedaży dwie średnice "zatyczek" do dziur po klapach wirowych.
ciekawe w czym poprawili, fabryczny wytrzymal 160 tys km. nowy kupiony w serwisie 80 tys. ladna mi k...wa poprawa...O ile dobrze zrobiłem kiedyś reasearch to w 2.4 też poprawili metalowy kolektor poprzez zwiększenie średnicy otworów na osie klap. Zobaczcie że są w sprzedaży dwie średnice "zatyczek" do dziur po klapach wirowych.
Średnica średnicą a widziałeś jak to wszystko (oski i cała reszta) jest zrobione? Ja widziałem przy wyrzucaniu, można się usmiać.