Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
To weź 2.0. Tam problem z klapkami praktycznie nie istnieje (jest kilka przykładów Insignii z tym silnikiem po urwaniu klapek o 159-tkach narazie słychać mało albo wcaleDzięki wielkie Panowie za odpowiedzi.. Jeśli miałbym nie kupić z plastikowym kolektorem tp musiałbym zrezygnować z zakupu alfy bo szukam samochodu od 2008r. a żona zakochała się w 159 więc nie mam wyboru muszę zaryzykować najwyżej będę musiał płakać i płacić za remont jtd. tak czy siak jutro jade zobaczmy co powie mechanik i zdecyduję
ze klapki wytrzymają do stycznia kiedy będę w Polsce i wszystko zostanie doprowadzone do porządku.. Czy lepiej nie ryzykować i robić jak najszybciej??
Taki jaki jest włożony. Zamiast zadawać pytania weź zdejmij osłonę silnika i popatrz. To jest 30 sek roboty.jak to jest w końcu z tymi klapkami bo się już pogubiłem... mam 1.9jtdm (150KM) z 2005r jaki siedzi tam kolektor, plastikowy czy aluminiowy?