Jedyna taka 147 by Nika. :)

• Autor wątku Autor wątku Nika
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Oj chłopaki chłopaki nie uważam że przesadziłam, nie uważam że przekroczyłam granice dobrego smaku, nie mam wyrzutów sumienia, ani palpitacji serca z tego powodu... to był mój świadomy wybór i tak zostanie. A gusta.. o nich się nie dyskutuje- podobno. :)

Jak Ci się podobają to o to przecież chodzi :) Progi nawet fajne, lekko ten odcien nie pasi na fotach ale jak na żywo jest git to co sie przejmować :)

Obraziła sie o progi ;D Jeśli pójdzie za 13 to bedzie git. BTW Tytuł aukcji mylący.

A no wystawiłam ją na sprzedaż, bo pojawiło się w głowie inne auto. Pójdzie za 15, a nie za 13 nawet z tymi progami. :]

Dla mnie moze isc nawet za 20 kafli, ale realia są inne, i nie chodzi o progi tylko ogólną sytuację na rynku samochodów uzywanych. Pożyjemy zobaczymy.

Dla mnie moze isc nawet za 20 kafli, ale realia są inne, i nie chodzi o progi tylko ogólną sytuację na rynku samochodów uzywanych. Pożyjemy zobaczymy.

Sytuacja na rynku swoja droga. Są po 13 są i po 16 jak ktoś ma dobry zadbany samochód to będzie wolał ciut wiecej niz te co stoja na rynku , klienci sa rozni jeden kupi to tansze inny woli dorzucic i miec bardziej zadbany egzeplarz.

Jak pewnie niektórym wiadomo udało się zrobić tak, że Alfa została u mnie i mamy się dobrze. :)

Ostatnimi czasy wymienione świece, wyczyszczenie kolektora, EGR i przepustnicy, EGR zaślepiony z obu stron. Klocki wymienione... coś by się pewnie jeszcze znalazło, ale nie pamiętam :)

Dzisiaj zamontowałam czujniki parkowania, które muszą jeszcze przejść etap malowania. :)

218.jpg

219.jpg

Ostatnia edycja:
Gdzie pusciłaś przewody od zderzaka? Zdejmowałaś go do montażu? Ciekawy MOD :) Gratuluje :)

Dzięki :)
Zdejmowanie zderzaka nie jest konieczne ale ja to zrobiłam przy okazji innych czynności.
Kable od czujników do centralki w bagażniku puściłam przez otwór montażowy w prawym rogu bagażnika, pod wykładziną i zalałam je klejem, żeby było szczelnie.

jeszcze jedno pytanko, to działa tylko po włączaniu wsteka ? Jak to podłączyć?

Bardzo ta Alfa Fajna w tych kolorach. Wszystko mi się podoba :) Pozdrawiam

jeszcze jedno pytanko, to działa tylko po włączaniu wsteka ? Jak to podłączyć?

wg mnie najprościej po kablach do światła wstecznego, przynajmniej ja bym to tak rozwiązał

Dokładnie, poprowadzone było ze światła wstecznego i działa tylko przy wrzuceniu wstecznego. Inaczej sobie tego nie wyobrażam, bo jakbym mi ktoś podjeżdżał pod dupcie to by mi pipało ;)

Amortyzatory
Powrót