Jedyna taka 147 by Nika. :)

• Autor wątku Autor wątku Nika
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Zajebista sprawa czujniki, tylko trzeba się do nich przyzwyczaić bo drą sie niesamowicie, a po zaparkowaniu okazuje się, że jeszcze pół metra było :D Wiecej zabawy by było jakby ktoś chciał nieori parktronica zrobić na przodzie.

Nika a możesz podesłać jaki zestaw Ty kupiłaś do swojej 147? Bo mnie trochę korci do swojej 156 kupić, bo w lusterkach mi się wydaje, że zaraz w coś przywalę a okazuje się, że mam jeszcze zdrowo ponad metr i trochę to irytujące :D

Ostatnia edycja:
Sam myślałem, żeby coś takiego kupić, bo dziewczyna boi się parkować, ale myślałem, że takie cuda techniki są dużo droższe (ja oglądałem zestawy za ok 300 zł) :) Gdzie zamontowałaś ten ekranik? Nie lepszy jest czujnik z ekranem w lusterku wstecznym?

Nie jest lepsze, bo lusterka od nich są tandetne, a Alfowskie- to Alfowskie. Ja mam ekranik umieszczony NA lusterku wstecznym i wygląda to przyzwoicie. Pasażerowie myślą, że tak już było :)

Ostatnia edycja:
Zrobię zdjęcie, tylko nie dzisiaj już bo nie chce mi się iść do garażu. Za zimno :P

a co tez masz problem z parkowaniem

A kto ma problem z parkowaniem że mówisz "też"? :D Czujniki mają za zadanie usprawnić parkowanie i polepszyć komfort. Bo zaparkować to każdy jakoś tam po swojemu zaparkuje w końcu. :P

Dokładnie, poprowadzone było ze światła wstecznego i działa tylko przy wrzuceniu wstecznego. Inaczej sobie tego nie wyobrażam, bo jakbym mi ktoś podjeżdżał pod dupcie to by mi pipało

Wypowiedź przesadzona jak wóz ogrodnika ;) a i mod bardzo przydatna sprawa, w końcu lepiej żeby coś pipało (po wrzuceniu wstecznego) niż słyszeć:
dawaj, dawaj jeszcze z meter..uuu ale urwał..wyjdź i zobacz...

Albo.... "cofaj cofaj, jak poczujesz opór to dodaj gazu" ;)

FerraEnzo te czujniki nie pozostawiają żadnych szans konkurencji :lol:. Gdybym miał więcej miejsca w bagażniku już bym robił zakupy na allegro, ale niestety problem z instalacją takiego urządzenia :haha:

FerraEnzo te czujniki nie pozostawiają żadnych szans konkurencji :lol:. Gdybym miał więcej miejsca w bagażniku już bym robił zakupy na allegro, ale niestety problem z instalacją takiego urządzenia :haha:

Ja trafiłem na mega okazję, bo od Ukraińców karła kupiłem i mieści się na luzie :lol:

Amortyzatory
Powrót