• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Jasło ile nas jest ?

Witam

Podaję dokładniejsze informację odnośnie naszego zlotu Niedzielnego połączonego z Zakończeniem Sezonu i wspólnym Grillowaniem.

A więc w niedzielę 5 października o godzinie 15 spotykamy się w Brzesku na parkingu obok Sklepu Lidl czekamy pół godzinki na przyjazd spóźnialskich i o 15.30 udajemy się wszyscy do Miejscowości Porąbka Uszewska gdzie będą na nas czekać Kiełbaski z grilla i tym podobne ciepłe jdania. Dodam że dla Najmniejszych Alfaholików na miejscu jest plac zabaw aby umilić sobie słoneczne popołudnie :) . Jeśli chodzi o parking to będziemy mieli do dyspozycji albo przy samej restauracji gdzie będzie grill albo w odległości 200m z racji iż wtedy będzie Odpust.

Do zobaczenia w niedzielę. Pozdrawiam Michał :)

Więcej info na Facebook-u https://www.facebook.com/groups/294659394017543/

coraz więcej Alf z ramkami na mieście :) odzywać się! może uda się zorganizować jakiś spocik na kauflandzie :D
attachment.php

Załączniki

• spociki alfa.jpg
    spociki alfa.jpg
    116.1 KB · Wyświetleń: 130
co dzień spotykam przynajmniej jedną alfe z ramkami a na forum cisza....

Wszyscy żyją tylko z organizacja w Jaśle to ciężko jak zawsze

Wysłane z mojego GT-I9100

Doskonałym podsumowaniem będzie cytat z W.Frasyniuka - na pytanie dziennikarki dlaczego większość Polaków 11 listopada nie wychodzi na ulice [protestować przeciw rządowi, uciskowi, kosmitom itp] odpowiedział: "Bo zapier****ją!" :) Tako też i my czynimy:)

Hajdi to nie ty byłeś wczoraj wieczorem (ok 21) pod kebabem u turka? Leciałem od centrum w stronę Warzyc :) mignęła mi srebrna Giete jak stamtąd wyjeżdżała tylko nie wiem czy oramkowana czy nie :)

Wysłane z mojego LG-E975 za pomocą Tapatalk 4

oj to nie ja :) możliwe ze to Paweł w oramkowanej na RJS tylko jego jest taka złotawa ale w nocy można się pomylić :)

Jeśli mowa o sobocie to zgadza się, moja kochana tam się przemieszczała :) Witam wszystkich z Jasła jak i okolic. Rameczki klubowe załatwione dzięki uprzejmości hajdi147 do czegoś zobowiązują, więc korzystając z okazji zakończenia występów remontowo - budowlanych w domu postaram się nadrobić ewentualne zaległości w spotach i nie tylko :)

Przy okazji zapytam jeszcze czy ktoś z was słyszał/czytał jakieś opinie na temat sprężyn Sparco -25mm ? Ja doczytałem tu na forum, ze ponoć Eibach je robi dla Sparco ale czy to prawda ?

Ostatnia edycja:
A może została komuś klamka zewnętrzna z zawiasem od strony kierowcy. Mój zawias przeszedł na emeryturę :)

Wysłane z mojego LG-E975 za pomocą Tapatalk 4

Dla mnie też może być :-)

Jak zasze tylko nasza trójka chętna

Amortyzatory
Powrót