• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Jasło ile nas jest ?

To Panie Łukaszu pewnie odpadam a chętnie bym sie wybrał...

Wysłane z mojego GT-I9100

wybieramy pomiedzy 13.07 a 20.07 i w zaleznosci od ilosci chetnych to bedziemy wybierac.

To jak będzie 20 to sie pojawię niestety 13 nie ogarnę

Ja miałem jechać ale niestety odpadam wypadło mi coś innego

Ja bym się kopnął chętnie ale choroba mnie rozebrała do tego stopnia, że od 2 dni w garażu nie byłem a to już jest apogeum...:(

Belfer no co Ty teraz chorujesz??

A ponoć złego diabli nie biorą:) Jak się ma dwójkę małych dzieci w domu to można czasem coś załapać niestety. Myślałem, że jutro pojadę "autobusem" do Sanoka i zawadzę o Solinę a tu nawet nie miałem siły, żeby koła zmienić i założyć lampy po czyszczeniu.

Pozdrowienia dla hajdiego (o ile się nie mylę) stojącego pod galerią wczoraj ok 18:30. Piękna 147. Jeszcze w niedzielę w okolicach Czudca mijałem się ze 159 RJS na ramkach klubowych (pomachane ~ odmachane).

Wysłane z mojego LG-E975 za pomocą Tapatalk 4

dzięki :) i również pozdrawiam a 159 jeżeli czarna to mojego brata

to bardzo ładna :) widziałem cię dziś na światłach na kazimierza wielkiego :) dość tak pędziłes na prawo skręt . pozdrawiam

Bardzo możliwe, że to ja. Troszkę mi się spieszyło, bo byłem spóźniony do Rzeszowa, a Jaśle jeszcze byłem. No i stało jak się stało, wywaliło mi dziurę w rurze dolotowej od IC do kolektora :( zaczęła dymić, mocy mniej, lewe powietrze. No i szukam rury...może ktoś ma w rupieciach swoich. (Jak na zdjęciu poglądowym)
attachment.php

Załączniki

• 29_162.jpg
    29_162.jpg
    163.2 KB · Wyświetleń: 132
Wszyscy w Jaśle śpią? Może coś podzialamy i jakiego spontana na mieście zorganizujemy...

Bardzo możliwe, że to ja. Troszkę mi się spieszyło, bo byłem spóźniony do Rzeszowa, a Jaśle jeszcze byłem. No i stało jak się stało, wywaliło mi dziurę w rurze dolotowej od IC do kolektora :( zaczęła dymić, mocy mniej, lewe powietrze. No i szukam rury...może ktoś ma w rupieciach swoich. (Jak na zdjęciu poglądowym)
attachment.php

Zapukaj do misia7911, sprzedaje zamiennik ze stali nierdzewnej, warto zainwestować, bo i wygląd poprawia i szybciej się rury "pompują" miałem kpl w 156 i polecam, no i trwałość wyższa niż fabrycznych gumowych.

Czyja oramkowana 147 stała dziś na Bednarskiej obok SP2?

Wysłane z mojego LG-E975 za pomocą Tapatalk 4

Amortyzatory
Powrót