• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Jasło ile nas jest ?

W sumie fajnie bylo by skoczyć ekipa z Jasła tylko ciekawe ile osób będzie chętnych :)

Ja Marcinku jestem na tak :-)

Wysłane z mojego GT-I9100

Dodano po 6 minutes:

Trzeba w ogóle tych pseudo jasielskich alkfoholikow jakoś zmobilizowa...

Ostatnia edycja:
Dokładnie na tym sie Jasło kończy dalej tylko passerati

Jeszcze kolega buba swoja 147 i bedzie dość

Dodano po 2 minutes:

Reszta to nikogo nie obrażają to mysla że są fajni bo mają ramki a gdyby nie my to caly chu.. by byl

Ostatnia edycja:
Halo halo? A ja? Chętnie się wybiorę na bicie rekordu jeśli tylko siła wyższa pozwoli. Co do spotu to w tygodniu jestem w Rzeszowie bo tam pracuję, a do Jasła wpadam na weekendy. Nie każdy, ale często.

Wysłane z mojego LG-E975 za pomocą Tapatalk 4

Ramki ramkami można byc alfisti i na rowerze. To stan ducha :)

Wracając do rzeczy. Ja rownież pracuje w innym mieście ale bywam u rodziny dość często. Co powiecie na pierwszy weekend lutego? Można tez zaprosić ludzi z okolic. Krosno itd.

Co do maja. To na spokojnie sie dogadamy co i jak :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Można to zrobić jak najbardziej w pierwszy weekend lutego. A co do zaproszenia kogoś z Krosna to chyba ciężko tam z alfistami jedynie kolega Arek by nas mógł odwiedzić i to wszystko.

To co 1 luty czy 7 luty ?

Jeśli już to ja bym wolał 7 luty bo istnieje szansa że będę w Jaśle. Ale jak będzie więcej chętnych na 1.02 to będę się musiał pogodzić :)

Poczekajmy niech inni sie wypowiedza

28 marca koło Bochni jest zlot przed biciem rekordu. Będą ludzie z Podkarpacia , Małopolski , Śląska i Świętokrzyskiego. Na obecną chwilę zgłosiło się ok. 110 AR i 150 osób. Zapraszamy :) Odpowiedni temat z wszystkimi informacjami jest w dziale podkarpackim . Pozdrawiam Jasło i okolice :)

To już fajnie coś zaczyna się w temacie dziać

Ja na 60% na tę chwilę się wybieram.

kto jeszcze oprócz mnie :) wybiera sie do Bochni 28 marca ? hajdi147 do gliwic tez sie wybieram ale to jest 50 na 50 bo to jest piatek i czasem możę mnie nie być w pl

Ostatnia edycja:
Marcin ja do Bochni chętnie pojadę jak nie wypadnie mi jakiś ważny teren. Bo to sobota

Amortyzatory
Powrót