• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Jasło ile nas jest ?

W takim razie pozdrawiam Bogdana. Z początku myślałem, że to Ty hajdi, ale nie te felgi :)

Wysłane z mojego LG-E975 za pomocą Tapatalk 4

W każdym bądź razie pozdrawiam :)

Wysłane z mojego LG-E975 za pomocą Tapatalk 4

Marcina alfa widziana dzisiaj w szwbniwch

Wysłane z mojego GT-I9100

a tego nie jestem w stanie powiedzieć, ale żona cały czas jeździ alfa :) ja może bede w pl za 3 tyg to pojeżdżę coś alfą :) może coś zorganizujemy bo z tego co widze to cisza w jaśle pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Oj cisza Panie cisza nic sie nie dzieje w tym Jaśle jak zawsze...

a sory za pomyłkę :P tyle alfistow w jaśle :P żart oczywiście

Cisza w Jaśle nastała kilka alf na ramkach po mieście śmiga więc może w końcu ogarniemy coś... czy wszyscy to tylko pseudo alfaholicy...

miło było by się spotkać w jakimś większym gronie :) jak narazie to jest nas 5 + arek z krosna którym udało się zmobilizować do spotu

oj pasowałoby ja wróciłem w niedziele tak ze jestem już na miejscu możemy coś organizować tylko kiedy wam pasuje?

mnie nie ma w tym tygodniu w niedziele, tak to jestem zawsze chętny :)

Mi to obojętne kiedy co i jak raczej kazdy termin mi odpowiada

Ja jestem w sumie za i przy tej odległości termin raczej obojętny, byle wieczorem. Wczoraj i w sobotę wracałem przez Jasło z wyścigu w Korczynie ale nikt z Was się nie nawinął:)

to jest nas 4 :) najlepiej pewnie w weekend a jak ustalimy termin to może więcej osób się wybierze :)

Dodano po 5 minutes:

Belfer jak Ty zdecydujesz która alfa przyjechać :P

Ostatnia edycja:
Myślcie a ja sie dostosuje

to jest nas 4 :) najlepiej pewnie w weekend a jak ustalimy termin to może więcej osób się wybierze :)

Dodano po 5 minutes:

Belfer jak Ty zdecydujesz która alfa przyjechać :P

Nie muszę:) V6 już z Niemiec przyjechała ale czeka na wymianę sprzęgła (łożysko padnięte) a 2,4 jeszcze czeka w Niemczech na transport.

Belfer to coś może na tym Jaśle uda sie zorganizować

Amortyzatory
Powrót