Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie zużyły się, po prostu słabo świecą. Niby auto klasy premium, niby soczewkowe, a świecą gorzej niż francuskie kompakty. Ale w tym aucie niemal wszystko jest zrobione żeby wyglądać, praktycznie jest w VW. To ja już wolę "pocierpieć".Czy te nasze lampy tak slabo swieca czy moze moje sie juz zużyły?
ja za chwile przetestuje (o)sramy night breaker
gówno
miałem ONB - 6mscy
miałem ONB+ - a za 9 mscy może
światło może i ok ale 9 mscy zycia to jednak porażka
Ja polecam osram cool blue.
Ładne, całkiem białe światło. Brat mnie połechtał mówiąc, że na Forzy miałem chyba najbielsze światła z nie ksenonówCo do trwałości to nie wiem, bo mają może 4 k km dopiero.
A co z homologacją? Bo mi się obiło o słuch, że nie mają... Albo są jakieś odmiany;> Sam się nad nimi zastanawiałem...![]()
ja właśnie wymieniłem na takie żarówki. Może troszkę lepiej, ale szału moim zdaniem nie ma.
Możecie mi doradzić jakie światła drogowe o barwie xenonu(niebieskiej) polecacie. czytam o żarówkach osram night breaker 110%, później philips bluevision, więc jakie?
Tak jak pisałem Philips H7 Blue Vision Ultra są najlepsze, ale trochę szybko się zużywają. Jeśli jakieś 80 zł co 3-6 miesięcy to nie problem to wg mnie nie ma co się zastanawiać.
Dlatego zainwestowalem w hidy. Zobaczymy jak sie sprawdza...
Wysłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk
Możecie mi doradzić jakie światła drogowe o barwie xenonu(niebieskiej) polecacie. czytam o żarówkach osram night breaker 110%, później philips bluevision, więc jakie?
mało tegoJeśli potrzebujesz dużo niebieskiego światła to możesz zamontować sobie zestaw HID, który zapewni tobie o wiele więcej światła niż tradycyjna żarówka h7.