Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie mam ich hurtemzwłaszcza, że starych od grzesioz nie dostałem
jak się zajmowałem regeneracją to miałem ich sporo/często. Co tydzień, dwa. Teraz niestety to trwa miesiąc, dwa..... bo za tym nie biegam i załatwiam to przy okazji (ja muszę osobiście). Ale możesz swoje wykręcić i wysłać gdzieś do napylania. Znajdziesz takie firmy w internecie. Możesz też wysłać całe lampy ale w 159 wyciągnąć optykę i wymienić odbłyśnik możesz nawet na aucie. Trochę gimnastyki jest ale się da. Potem tylko rozwiercić nity i zanitować nowy odbłyśnik.
Cześć panowie, od kilku lat mecze się z zarowkami w 159, jakie bym nie wsadził jakość święcenia jest mierna, mam nowe lampy, wsadzilem ledy ale te tyłka nie ukrywają, szukam czegoś co po włączeniu naprawdę przywali pożądanym światłem , możecie coś polecić, bo już testowałem osramy, philips i zarniki i dalej świeci jak z zapalki
No tutaj można polemizować... Problemem jest soczewka, która jest dobra dla palnika ksenonowego. Halogenowe światła mijania w 159 są, powiedzmy szczerze przeciętne. Polecam dla porównania sprawdzić lampy z klasycznym odbłyśnikiem. Jako przykład mogę podać z rodzimego podwórka - Astra 3, Fiat Albea. Nie robiłem rzecz jasna żadnych testów, piszę na podstawie własnego komfortu jazdy po zmroku.Lepiej świecących lamp halogenowych nie znajdziesz.
W takim wypadku mogę się zgodzićTo sprostuję, chodzi o lampy projekcyjne![]()
A to nie znałem tych H18 :sarcastic: całkiem sprytne. Ale przy soczewkach jest jeden szkopuł. Większa moc to więcej ciepła = szybsza degradacja odbłyśnika. Idąc tym tropem to możemy wstawić żarówki 100W. Też są takie.
Czyli co? Mocniejsze H18 też wcale lepiej nie świecą?![]()
Czyli co? Mocniejsze H18 też wcale lepiej nie świecą?![]()