- Auto
- 166 3.0V6, gtv 2,0TS, brera V6
Podejrzewam, że to jest właśnie ta różnica niespełna 100lx jak w pomiarze Belfra. Różnica kosmetyczna.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Ale popatrz na test wyżej. Mało to, w sieci też jest sporo takich informacji, że te wszystkie +1xx % cale nie świecą lepiej niż zwyczajne żarówki.
Ja nigdy testów luxometrem nie robiłem. Ale już przerobiłem masę żarówek i tak na prawdę poczciwe klasyczne osramy czy tungsramy są najlepsze. Fakt że nightbreakery czy podobne w pierwszych dniach świecenia robią WOW ale kosztują X razy więcej a po tygodniu świecą tak samo.
Myślę że ten filmik wystarczy za kompletną odpowiedź
Świecą podobnie jak 55W +150% ale, te wzmocnione 55W będą miały czas życia ok 200h, z kolei H18 to zazwyczaj wersje "long life" o deklarowanym czasie pracy na poziomie 1100h.
a czy u was też jest soczewka taka lekko zmatowiała z taką kreska poziomą czy to normalne jest
Jeżeli jest zmatowiała i jakby przymglona to jest na niej kurz i syf, który należałoby wyczyścić.a czy u was też jest soczewka taka lekko zmatowiała z taką kreska poziomą czy to normalne jest
Stosował ktoś OSRAM Cool Blue hyper boost 5000K? Jakieś opinie?
W dodatku niebieskie światło jest bardzo niebezpieczne, powoduje totalny brak widoczności po deszczu.
przerzuciłem się na H7 z Orlenu