Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pracuje na produkcji części do aut i wierzcie mi że produkcja aftermarket, a produkcja OE to dwa inne światy.
To dziwne bo jak miałem audi a4 i wymieniałem wahacze to przed zakupem dokładnie przyjrzałem się oryginałom firmy lemforder i wahaczom też lemforder w hurtowni Auto Zatoka. Jedyna różnica to na wahaczach z hurtowni nie było znaczka OOOO który został zeszlifowany. Więc oryginał posiadał znaczek odlany i był w pudełku sygnowanym znaczkiem Audi a wahacz nie ory. znaczek zeszlifowany (ewidentnie w tym samum miejscu ślad jak po gumówce) i opakowanie sygnowane firma Lem. Największa różnica to cena ory: 450Pln nie ory: 250Pln.
gdzie w dobrej cenie kupie pewne wahacze Vema. prawdopodbnie komplet przód. moze ktoś na forum się tym zajmuje albo zaprzyjaźniony sklep
My mamy wahacze Vemy. Mozemy się zaprzyjaźnić
boli ???I takie pytanie kupował ktoś już tutaj w sklepie 3oto-czesci.pl ?
W innym wypadku, po ustawieniu auta na kołach, następuje uszkodzei tulejek i idzie jak po maśle..
A wtyczki są najprawdopodobniej od fabrycznego alarmu
górne vema bez kalamitek
dolne fast
28tys km i do wymiany, tzn górne mają juz większe luzy, dolne delikatne ale zmieniam komplet, 5stówek za części to nie jest jakaś kosmiczna cena![]()