Tak zdecydowalem sie na kayaby. Sachs 2x drozszy.
Jakby ktos pytal ori to sachs.
Oslony byly ok
Wysłane z mojego G8441 przy użyciu Tapatalka
Będziesz zadowolony. Pozdrawiam. Zdrówka!!!
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Tak zdecydowalem sie na kayaby. Sachs 2x drozszy.
Jakby ktos pytal ori to sachs.
Oslony byly ok
Tak dla wiadomosci wszystkich dupa nadal minimalnie krzywo stoi ale auto zauwazalnie sie podnioslo i roznica pomiędzy stronami zmniejszyla sie do 1cm wobec 2.5-3 cm poprzednioBędziesz zadowolony. Pozdrawiam. Zdrówka!!!
Panowie, a zakładając Kyb na przód trzeba dokupić ich osłony i odboje? Bo wydaje mi się, że czytałem posty jakby oryginalne nie pasowały idealnie na ich amorki.
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Ja z tylu na kayaby zakladalem stare orginaly i jakos mechanik nie marudzil zeby nie pasowalyWiesz co ja nie jestem pewny ale chyba mam Ori odboje i oslony
Tak dla wiadomosci wszystkich dupa nadal minimalnie krzywo stoi ale auto zauwazalnie sie podnioslo i roznica pomiędzy stronami zmniejszyla sie do 1cm wobec 2.5-3 cm poprzednio
Tak dla wiadomosci wszystkich dupa nadal minimalnie krzywo stoi ale auto zauwazalnie sie podnioslo i roznica pomiędzy stronami zmniejszyla sie do 1cm wobec 2.5-3 cm poprzednio
Pewnie. Innaczej bym przekroczyl ładownośćTeściową wyjąłeś ?

Panowie, wymieniłem dzisiaj u siebie przednie amortyzatory na Kyb i jestem trochę rozczarowany. Seryjne zawieszenie, a nierówności są wydaje mi się równie wyczuwalne jak na jeszcze fabrycznych.
Wy mieliście podobne odczucia po wymianie? Stare po demontażu widać, że nie odbijały tak płynnie jak nowe.
A czego sie spodziewales? Alfa to nie citroen z hydraulicznym zawieszeniem. Chcesz miec prawie niewyczuwalne nierownosci to kup. Se citroenaPanowie, wymieniłem dzisiaj u siebie przednie amortyzatory na Kyb i jestem trochę rozczarowany. Seryjne zawieszenie, a nierówności są wydaje mi się równie wyczuwalne jak na jeszcze fabrycznych.
Wy mieliście podobne odczucia po wymianie? Stare po demontażu widać, że nie odbijały tak płynnie jak nowe.
Chciałbym odnowić temat i zapytać jakie w tych czasach najlepiej założyć amortyzatory na przód? Oraz tył. Zbliżam się do wymiany i jak przeglądałem to rozbieżność cenowa jest bardzo duża, można dostać za 300zl jeden a można tez za 1100
Chciałbym odnowić temat i zapytać jakie w tych czasach najlepiej założyć amortyzatory na przód? Oraz tył. Zbliżam się do wymiany i jak przeglądałem to rozbieżność cenowa jest bardzo duża, można dostać za 300zl jeden a można tez za 1100
na ostatniej wyprzedaży fiata