M
Mila
Guest
tak! jak Kaddafi w Moskwie będę tam nocować
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
A wiesz nie ładnie się tak wypowiadać, myślę że każdy czerpie przyjemność z czegoś innego jedni z drogich i przepastnych Q7 a inni z "popierdółek" ale zawsze zgodnie ze swoim sumieniem. Ja tam lubię swoją małą czerwoną, uśmiechniętą, "Popierdółkę"wymienią na nowe i za chwilę znowu zaczną piszczećurok za dobrych hamulców do popierdółki jak mito
A wiesz nie ładnie się tak wypowiadać, myślę że każdy czerpie przyjemność z czegoś innego jedni z drogich i przepastnych Q7 a inni z "popierdółek" ale zawsze zgodnie ze swoim sumieniem. Ja tam lubię swoją małą czerwoną, uśmiechniętą, "Popierdółkę"
A wiesz nie ładnie się tak wypowiadaćmarekm napisał:urok za dobrych hamulców do popierdółki jak mito
Faktycznie, strasznie nie ładnie. Przeogromny nietakt nazywać tak to okropne toczydło. Zadadzą mi Szanowni Państwo jakąś pokutę?
![]()
Muszę uzupełnić Paraflu, po ile jest?
Nie, wystarczy że musisz się męczyć sam ze sobą.Faktycznie, strasznie nie ładnie. Przeogromny nietakt nazywać tak to okropne toczydło. Zadadzą mi Szanowni Państwo jakąś pokutę?
![]()
Wypolerowanie wszystkich modeli MITO naszych pań z forum![]()
he he jak dobrze że mam żeński nick!!!
jutro proszę o kciuki - o 18ej wymieniają mi klocki na nowe.
Kochana Lutraki,
obawiam się, że nie zrobiono Ci żadnej łaski. Oni odsyłają nas na "drzewo" bo to dla nich problem żeby coś wymienić na gwarancji. Łatwiej powiedzieć : " proszę pani klocki nie podlegają gwarancji" niż " proszę pani tak oczywiście już wymieniamy, ma pani rację, to nie może tak być". Tak więc cokolwiek by się nie działo, trzeba walczyć o swoje, ale oczywiście zapytam.
Carserwisie strzeż się złej cioci Mili![]()
sugerowano, że mam przy szybkiej prędkości ostro przyhamować hahaha.
jak ktoś głupi to aż miło - banda debili............
Jak widać co serwis to inna bajka.
oj tak!!!!
ja z tych na 1 Sierpnia póki co jstem średnio zadowolona, gdyby nie moja zaciekłość i walka to na pewno nic bym nie załatwiła... Co do jakości usług to przeciętniacy... nie są dokładni.