• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[MiTo] Jak się Wam sprawuje MiTo?

No nie

wymienią na nowe i za chwilę znowu zaczną piszczeć ;) urok za dobrych hamulców do popierdółki jak mito
A wiesz nie ładnie się tak wypowiadać, myślę że każdy czerpie przyjemność z czegoś innego jedni z drogich i przepastnych Q7 a inni z "popierdółek" ale zawsze zgodnie ze swoim sumieniem. Ja tam lubię swoją małą czerwoną, uśmiechniętą, "Popierdółkę":P

Ostatnia edycja:
A wiesz nie ładnie się tak wypowiadać, myślę że każdy czerpie przyjemność z czegoś innego jedni z drogich i przepastnych Q7 a inni z "popierdółek" ale zawsze zgodnie ze swoim sumieniem. Ja tam lubię swoją małą czerwoną, uśmiechniętą, "Popierdółkę"

Mitoholiku lubię Cię i Twoją wypowiedź też lubię:dance3:

Muszę uzupełnić Paraflu, po ile jest? kupował ktoś bo nie wiem czy nie kupić na Allegro, nie mam czasu udać się do serwisu :(

he he jak dobrze że mam żeński nick!!!
jutro proszę o kciuki - o 18ej wymieniają mi klocki na nowe.

he he jak dobrze że mam żeński nick!!!
jutro proszę o kciuki - o 18ej wymieniają mi klocki na nowe.

Powodzenia. Jak możesz dowiedz się co jest na gwarancji w naszych autach a co nie, bo chce mieć pewność czy zrobiono mi łaskę czyszcząc klocki za free.

Kochana Lutraki,

obawiam się, że nie zrobiono Ci żadnej łaski. Oni odsyłają nas na "drzewo" bo to dla nich problem żeby coś wymienić na gwarancji. Łatwiej powiedzieć : " proszę pani klocki nie podlegają gwarancji" niż " proszę pani tak oczywiście już wymieniamy, ma pani rację, to nie może tak być". Tak więc cokolwiek by się nie działo, trzeba walczyć o swoje, ale oczywiście zapytam.

Carserwisie strzeż się złej cioci Mili :rolleyes:

Kochana Lutraki,

obawiam się, że nie zrobiono Ci żadnej łaski. Oni odsyłają nas na "drzewo" bo to dla nich problem żeby coś wymienić na gwarancji. Łatwiej powiedzieć : " proszę pani klocki nie podlegają gwarancji" niż " proszę pani tak oczywiście już wymieniamy, ma pani rację, to nie może tak być". Tak więc cokolwiek by się nie działo, trzeba walczyć o swoje, ale oczywiście zapytam.

Carserwisie strzeż się złej cioci Mili :rolleyes:

Dzięki kochana.
Wiesz serwis Twardowski nie widział potrzeby czyszczenia, sugerowano, że mam przy szybkiej prędkości ostro przyhamować hahaha.

jak ktoś głupi to aż miło - banda debili............

Ponoć tak można zrobić, ale ciekawe co bym miała powiedzieć gdyby policja zatrzymała mnie. Jazda szybka do 120 km/h i ostre hamowanie. W salonie gdzie kupowałam jak to usłyszeli to w głowę się popukali i powiedzieli, że to poroniony pomysł. Jak widać co serwis to inna bajka.

Tak między prawdą a Bogiem to chwilami nie wiem już jakie naprawy można wykonać na gwarancji.

Jak widać co serwis to inna bajka.

oj tak!!!!

ja z tych na 1 Sierpnia póki co jstem średnio zadowolona, gdyby nie moja zaciekłość i walka to na pewno nic bym nie załatwiła... Co do jakości usług to przeciętniacy... nie są dokładni.

oj tak!!!!

ja z tych na 1 Sierpnia póki co jstem średnio zadowolona, gdyby nie moja zaciekłość i walka to na pewno nic bym nie załatwiła... Co do jakości usług to przeciętniacy... nie są dokładni.

Kurde...dokładność musi jednak być? Szukamy idealnego serwisu? ;)

Amortyzatory
Powrót