• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[159] Interfejsy diagnostyczne

panowie pomoże ktoś bo próbuje zainstalować ELM od PCfactory na win 7 i nie daję rady cały czas nie widzi mi sterowników

panowie pomoże ktoś bo próbuje zainstalować ELM od PCfactory na win 7 i nie daję rady cały czas nie widzi mi sterowników

Windows 7 sam wykrywa ELM-a nie trzeba instalować sterowników. To samo w Win 8/8.1 i 10

O widzę że kolega [MENTION=61730]hideto[/MENTION] mnie uprzedził :)

Próbowałem nie pomaga
Po podłączeniu w win7 odrazu próbuje zainstalować stery i wyskakuje niepowodzenie instalacji sterownika
Z win 10 to samo klapa

No cóż nie pisany mi ten elm :-(

Panowie, a takie pytanie bo widziałem na stronie Viakena, że kabelek od Focusa podejdzie do alfy... A ja mam kabelek do Alfy (niebieski Viaken - którym odczytuje wszystkie moduły w 145/156 przed fl/156 po pełnym fl). Czy mój kabelek obsłuży Focusa? I jaki w razie do tego program? Pozdro.

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka

A panowie wyżej, może odpalcie stery w trybie zgodności z WinXP

Panowie, a takie pytanie bo widziałem na stronie Viakena, że kabelek od Focusa podejdzie do alfy... A ja mam kabelek do Alfy (niebieski Viaken - którym odczytuje wszystkie moduły w 145/156 przed fl/156 po pełnym fl). Czy mój kabelek obsłuży Focusa? I jaki w razie do tego program?

Jeśli by chodziło o ELM-a, a nie o niebieski to zapewne tak. Bo tak naprawdę ELM to stara konstrukcja fordowska. Niestety niebieski kabel to typowy VAG, więc prędzej obsłużysz całe grono starszych VW itp. niż cokolwiek innego.

Faktycznie kolego to o Elmie fordowskim czytałem, że od bidy się nada do Alfy. Nie są to tak duże pieniądze, żeby aż tak kombinować :)

Mial ktos problem z Elm 327 bluetooth. Po wlozeniu do auta auto wchodzi w tryb protect i nic sie nie da zrobić. Chciałem testować apke na mojej xperi z1

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

Tak czasami jest:)a kluczyk możesz wyjąć? Bo też tak jest i choinka kontrolek:)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Mogę ale oświetlenie wnetrza mruga i jedyne co działa to radio

Na już drugi odeslalem i dalej to samo... Choinka w aucie...tracę cierpliwość

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

Chyba kupie Viaken bo szkoda sie denerwować

niebieski owszem
ale za elm327 viaken juz liczy za duzo

Amortyzatory
Powrót