Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Ja też. Potem przez telefon dowiedziałem się, że akurat tego modelu (mały, biały, Vgate) nie mogą przerobić, bo obudowa jest zgrzewana (nie napisali o tym na aukcji, co jest moim zdaniem nieuczciwe). Ale obiecali wymienić na inny model, który odpowiednio dostosują pod grupę Fiat.Ja kupiłem od tego gościa na allegro co sprzedaje licencje do MES'a. Przerabiają też przed wysyłką jak ktoś chce (doczytałem później i też zerwalem plomby )
Akurat tego nie próbowałem. MES automatycznie wykrył ten interfejs jako KKL, ale i tak nie chciał się łączyć.W przypadku najnowszego ELMa na STN w ustawieniach FES wybieramy OBDLink, a nie ELM i nie trzeba niczego wylutowywać.
Wiem, pisałem właśnie o ELM Bluetooth, jaki ostatnio nabyłem.Ta uwaga dotyczy ELM, a nie KKL.
W przypadku najnowszego ELMa na STN w ustawieniach FES wybieramy OBDLink, a nie ELM i nie trzeba niczego wylutowywać.
Panowie warto inwestować w ten kabelek http://viaken.pl/pl/nowy-polski-elm327-v2-euroscan-2013.html#
łączy sie ze 159 bez problemu i wszystko działa jak to wygląda ??