infotainment update

• Autor wątku Autor wątku bob@
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A gdzie mogę pobrać wersję 132...
Na alfaovner nie znalazłem albo słabo szukałem
Dzięki

Dobra zrobiłem aktualizacje. Nawet widziałem Twoj post [MENTION=8766]radosuaf[/MENTION] ;) NIc szczegolnego jesli chodzi o update. Wiadomo czy jak pojde na serwis to zaktualizuja skrzynie etc ?

Zależy od serwisu. Dopóki nic się nie dzieje, nie mają takiego obowiązku.

Wysłane z mojego Pixel 4a przy użyciu Tapatalka

Hej, posiadam Giulię z 2019 roku, wersja soft 085.000.046. Czy było coś nowszego? Po aktualizacji iPhone przestało mi działać ładowanie telefonu - najpewniej wygasł certyfikat do przestarzałej wersji oprogramowania radia. Szukam jakiejś aktualizacji :)

Hej, posiadam Giulię z 2019 roku, wersja soft 085.000.046. Czy było coś nowszego? Po aktualizacji iPhone przestało mi działać ładowanie telefonu - najpewniej wygasł certyfikat do przestarzałej wersji oprogramowania radia. Szukam jakiejś aktualizacji :)

Mister Bond poczytaj sobie to nie boli. Wszystko jest opisane.

Wczoraj zaktualizowałem oprogramowanie z wersji 119.001.009 na wersję 132 poprzez pośrednią 127 i wydaje mi się, że tego wcześniej nie było na bank.
Aktualizacja korków online
275935181_487697119742499_2356110352926897884_n.jpg

Niemcy o tym pisali, że u nich zaczęło działać po aktualizacji.

Czyli już nie po FM/ idą TMC? To widać kolejny postę, ale pewnie TBM potrzebny, niestety ja mam retrofitowane radio poliftowe do swojej 2018 to i mimo posiadania MV132 nie zaobserwowałem live traffica (a właśnie przejechałem trasę do Włoch na firmowej nawigacji bo jest naprawdę fajna - pomijając brak korków fajniejsza niż google maps) :) Musze jakoś z tym żyć a jak będzie potrzeba to używać Carplay-a/google maps jednak.

[MENTION=20089]epsonix[/MENTION] - "przejechałem trasę do Włoch na firmowej nawigacji bo jest naprawdę fajna - pomijając brak korków fajniejsza niż google maps". Odnośnie korków - mają trochę inną definicję korka (w ruchu drogowym) i dlatego informacja inaczej się wyświetla.

ja nie o tym, zakladam ze info idzie przez LTE w module TBM(w nim jest przedplacona karta sim) do radia, poniewaz ja mam tylko dolozone radio poliftowe (bez TBM) to nie mam dostepnych info live traffic. W korkach kilku stalem po drodze w Szwajcarii i Austrii

Amortyzatory
Powrót