Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Probował ktoś upadu do wersji 085?
Zaczynałem od v051, z sukcesem udało mi się zaktualizowac do v056. Dzisiaj ściągąłem wersję v085, ale system jej nie przymuje. Probował ktos aktualizowac, udalo sie?
nie ma czasu na takie zabawy, może kiedyś.a kombinowales zeby wsadzic tam lepsza optyke?
Czy update mogę robić bez przeszkód i myślenia o utracie gwarancji?
Cześća można odrazu od najstarszej wersji zrobić update do najnowszej? Nie robiłem jeszcze nigdy, ale jak widzę, że jest większy obraz z kamery to warto zrobić
![]()
updaty, te które wypłynęły na forach są wymienione w service newsach które ASO powinno znać, i radia do nich updatować. ludzie mieli problemy czy to z parowaniem bluetootha (1 gen tu update na MV002.009.055) czy z resetami radia (2 gen tu update na MV085.000.046) i po skardze ASO samo za free w ramach gwarancji powinno załadować - to tak jakby ktoś się już obawiał (nie wiem czego) wgrywać sam. ktoś powie niewiadome pochodzenie pliku - MV085 który jest udostępniony przez jwq na alfaowner jest 100% pewny - zgadnijcie kto go wydobył z ASO i wysłał jemu? MV056 zaś był w kampanii na rynku USA, MV002 był w service newsie - w tamtym czasie FCA nie blokowało loginem ściągania ze swoich serwerów i kazdy mógł pobrać dokładnie to samo co dealer.
Moja giulia jest z 2017 roku, wyświetlacz 8,8", miałem wersje MV-002.008.041, TV-002.008.041 i UM-002.008.021. Przy przeglądzie robionym po 2 latach w serwisie zapewniano, że wszystkie aktualizacje będą wgrane. W domu dopiero sprawdziłem i widzę te same wersje. W zasadzie wszystko działa, chociaż przy aktualizacji map zniknęły wgrane ulubione numery telefonów (iPhone sparowałem po Bluetooth, bo nie miałem mirroringu ani AA czy CP). Czy warto samemu zaktualizować i do jakiej wersji moje urządzenia? Do serwisu mam 120km i z ww powodów nie bardzo im wierzę. Będę wdzięczny Kolego - posty Epsonixa są zawsze chwalone za fachowość i przydatność.
j.w, [MENTION=83694]Andy123[/MENTION] dla Ciebie najnowsza to MV002.009.055