radosuaf
Aktywny
- Auto
- Alfa Romeo Giulia Business 200 KM MY21
200 km/h GPS-owe - sprawdzałem, czy da się zamknąć. Ile naprawdę wyciągnie, to się może kiedyś okaże.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
....lub masz brewki na reflektorach?
Kolin rozumiem, że auto nie seryjne to silnik ponad 3.0 lub masz brewki na reflektorach?
A ja w niedziele ,w 3 osoby wąską asfaltówką przez wioski, prawie 2 kilometry ponad 190 km/h ,(głupota nie boli) ale już ponad 200 spokojnie jechałem,i myślę że z 230 poleci![]()
Za publicznie przyznanie się do takich osiągnieć napublicznym forum powinni z urzędu ścigać i zabierać prawko. Sory kolego, ale mam nadzieje ze nie trafie nigdy na drodze na takiego kierowce.A ja w niedziele ,w 3 osoby wąską asfaltówką przez wioski, prawie 2 kilometry ponad 190 km/h ,(głupota nie boli) ale już ponad 200 spokojnie jechałem,i myślę że z 230 poleci![]()
Coś tyKacper_agh, masz rację, choć większość z tych wpisów jest po doświadczeniach ze zbyt długim snem. Jeśli koledzy śpią dłużej niż do 10:00 (od 20:00) to później mają takie bzdurne sny i nie mogą dojść do ładu czy to była jawa czy sen. Wybacz, ale nie uwierzę że dieslem 1.9 bujają po 240-250 km/h i to dlatego, że ma założone brewki na reflektory. Pewnie jakby dokleił płomienie na błotnikach to i 270 by poszła nie wspomnę o naklejce PIONEER na tylnej szybie bo ...