Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
to ładnie Ci poszła przy tylu obrotach.
Astra F 1.4 8V przy 180 i pełnym załadunku- 4 osoby plus bagaże, miała niespełna na 5 biegu 4.3 tyś obrotów
mówisz o 60 Konnej Astrze??:>
180 ?? z obciążeniem?? 60 KM ??
W sumie to miałem taką Astrę i 180 to mi się raz śniło jak jechałem...
mówisz o 60 Konnej Astrze??:> 180 ?? z obciążeniem?? 60 KM ??
Pewnie i 250 by poszła, tylko zatrzymałby ją ogranicznik prędkości... Dane katalogowe auta podają max 160 km/h, więc ciekawe jak leciała 180 i to jeszcze z zapasem...Poszła by 200 lekko
Popieram, hehe!Pewnie i 250 by poszła, tylko zatrzymałby ją ogranicznik prędkości... Dane katalogowe auta podają max 160 km/h, więc ciekawe jak leciała 180 i to jeszcze z zapasem...![]()
Popieram, hehe!
Uwielbiam takie opowieści! Producenci to jednak jakieś barany - podają dużo gorsze osiągi niż rzeczywiste! Wytłumaczy mi to ktoś, hehe![]()
Jeśli 60KM na tonę robi 180km/h, to ja mam chyba auto zyepane bo przy 160KM na tonę robię tylko 240km/h
Ułańska fantazja ponosi niektórych![]()
Mój ojciec też ma Vectre A 1.6 tyle, że w samej benzynie. Osobiście jechałem nią 180 km/h ale troche więcej by poszła napewno, ale już strasznie kierownicą telepieo to mi chodzi...
mój sąsiad podobno wycisnął 200 z Vectry A 1.6 na LPG... gdzie to auto może ma jeszcze z 55 km pod maską..