Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
jesteś pewien że nawiercane to dobry pomysł? z lektury postów na forum odnośnie tarcz do 159 było trochę skarg na różne i to dobre/firmowe tarcze nawiercane - hałas, pękały, krzywiły się, pyliły klocki bardziej itp itd. no chyba że kupisz jakieś Black Diamond-y za ponad 500zł szt i odpowiednie klocki to może da to radę?Ja chcę jak najszybciej, bo zakładam nawiercane
aktualnie ok 22kk
To mnie zdziwiliście. U mnie po 30 zjechane do zera, tarcze przebarwione od środka więc wymagały wymiany. Po oponach nie widać ostrej jazdy. Z pewnością dynamicznie jeżdżę ale nie zażynam auta.
nie zrozumielismy sie, moze troche zrobilem skrot myslowy. nie hamuje tylko silnikiem, ale silnikiem plus hamulcami - po prostu redukuje biegi odpowiednio wczesniej manetkami zamiast polegac tylko na hamulcach i czekac az automat sam zrzuci bieg przy niskich obrotach (kiedy prawie nie ma hamowania silnikiem). Po prostu te wszystkie hamowania po miescie robie jakbym jezdzil manualem, a wtedy hamulce powinny starczyc na 60-80tys km z mojego doswiadczenia (dynamiczna jazda, dwie alfy 159 przez 8 lat i glownie jazda po miescie).Jak ktoś dużo po mieście jeździ to trzeba dużo hamować Nie ma miejsca na hamowanie silnikiem bo wjedzie przed ciebie 8 samochodów a drugie 8 będzie trąbić z tyłu że się wleczesz.
Ogólnie zawsze się śmiali ze mnie na serwisie że po jednym dniu mam czarne felgi (w 159) ale tu jakoś 15tys i jest ok.
nie hamujecie silnikiem widać, ja tam przed skrzyzowaniami akurat redukuje biegi, glownie do tego mi manetki służą, w trybie manualnym prawie nigdy nie jezdze.
nie hamujecie silnikiem widać, ja tam przed skrzyzowaniami akurat redukuje biegi, glownie do tego mi manetki służą, w trybie manualnym prawie nigdy nie jezdze.
Dojazd do pracy 20 km zajmuje mi ok. 1h20 min, w takich korkach nie ma jak hamować silnikiem...
nie pomyliles watkow? komu odpisujesz? tu piszemy tylko o hamulcach, slowa nie bylo o spalaniu.