Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Na tyle na ile kompetentna jest osoba ją obsługująca.Na ile wiarygodne i dokładne jest badanie na hamowni?
Masz pomiar z wydrukiem, to jest wiążący dokument dla rzeczoznawcy.A może nie tyle "wiarygodne", ile mające znaczenie dla np. rzeczoznawcy.
Musisz się dowiedzieć jaka jest przewidziana prawnie rezerwa różnicy w mocy- to jest przecież produkcyjny nie da się utrzymać idealnie zadanego parametru, pewnie jest %, pytanie ile 5-8-10% - to będzie wiedział rzeczoznawca, wydruk z hamowni będzie tu punktem odniesienia.Na hamowni moc maksymalna wyszła u mnie 160 KM, powinno być 170 KM, a jak czytam o innych pomiarach z hamowni, zwykle jest jeszcze pewien zapas.
Chociaż faktycznie - wyznawcy 1.9 TDI, gdy to słyszą to mówią "ojjj, turbo ci pada w tej alfie".
Nie sądzie, żeby prawo "wiedziało" co to jest moc maksymalna, ale spróbuję się dowiedzieć.
Dodam, że maksymalna moc wyszła 160 KM, natomiast moment nawet nieznacznie większy niż w danych technicznych i praktycznie identyczny niż na wykresie z innego samochodu, na którym moc wyszła 180 KM
Z "Di" to raczej chodziło o Distinctive.A według jakiej normy jest podana moc znamionowa w świadectwie homologacji? Świadectwa wprawdzie nie dostałem (wy dostaliście?), ale na fakturze jest "170 KM Di" (chyba im się 'N' z normy Din 70020 zjadło).
Poczytaj o normie DIN 70020.
Mam pewność. Poza tym dwa razy wyszło to samo, w tym na hamowni FABRYCZNEJ fiata.A jaką masz pewność ze była zachowana ???
Masz parametry gestosci powietrza ???
temp.
norma normą wyciągnięta srednia