• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

Halo Halo PŁOCK?SIERPC?

• Autor wątku Autor wątku alienek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
no nie mów że seico,bo w tej budzie wydaje się ,wanem:P

temat umarł ....

Chętny ktoś na naklejki ?

Smoki alfaholicy.org, alfa romeo w czcionce Alfy ?

Panowie poszukuję ładnych felg 17 cali do swojej Belli. Nie wiecie nic na ten temat?

cisza... zjeżdżamy się w ten weekend albo następny ? może jakiś przejazd kolumną przez miasto tak na zakończenie lata (chociaż teraz już bardziej na rozpoczęcie jesieni) :P

Wstępnie ten weekend też by mi pasował.

Panowie, gdzie w Płocku dobrze i tanio ustawiają zbieżność? Alfa dostała kilka nowych elementów i na koniec potrzebna zbieżność ;)

Z tego co pamiętam to skasował brata 50zł od osi, a ustawiał mu w mazdzie 323, a tam zawias chyba tez jest niezależny, Nazywa sie Fila i ma stacje kontroli pojazdów w Nowej Górze nr tel.603 444 735

A znacie kogoś jeszcze od tej zbieżności? Bo tu dopiero po niedzieli, a mnie zależy na czasie bo teraz to cała jezdnia należy do mnie ;)

A ta stacja kontroli pojazdów w Stróżewku przy tym skrzyżowaniu na Boryszewo? Nie mam namiarów, ale tam też podobno ustawiają.

W Petergumie tez ustawiaja, ja tam ustawialem jakies 1,5 roku temu i na przegladzie niedawno wyszlo ze jest git:) 100 wzieli

Geometria już zrobiona, ustawiałem w Miszewie u p. Darka Lisieckiego. Bardzo dobry sprzęt i fachowa robota, autko jeździ prosto, gdyby ktoś potrzebował to polecam :)
A wiecie może gdzie dostanę osłonę sworznia na dolnym wahaczu? albo od czego ją dopasować?

Amortyzatory
Powrót