• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Halo Halo PŁOCK?SIERPC?

• Autor wątku Autor wątku alienek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
dziś zostały sprzedane

No to się pospieszyłem widzę... Ale jakby ktoś miał opony zimowe 15" w dobrym stanie to jestem zainteresowany :)

Radek jakies linki mam ale musiałbyś sobie przymierzyć czy bedzie pasować, bo ori od alfy juz chyba nie mam, ale za to mam od fiata sieny a to chyba to samo jest.

już jest nas 3 ;) nie jest zle :D wystarczy żeby zablokować sobótkę nie Lichy ?? :D

Z daleka chętni :]

hehehe kupisz to się przejedziesz ;p

Ja to mam ochotę przejechać się ale 8C :D:D

i 900 post strzelił dzieciaki :D

zrobie swoja na 200 i bede wiedzial jak to jest :P a po za tym chyba predzej ja przejade sie 159 niz Ty Seba 8c hahaha :P
a mi strzelił 200 post :)

- - - Updated - - -

a wracając do tematu to może tym razem byśmy sie do Płońska bujnęli?? Tak jakos mam chęc po straganach ostatnio pochodzic:P

Jeśli chodzi o mnie to na dzien dzisiejszy mogę sie pisać ale nic nie obiecuje.

Ja mogę Was po sklepach motoryzacyjnych pooprowadzać w Płońsku :D

Ano Seba blokować sobótkę już można.. tylko tym razem nie przepuszczamy :D
na spot w Płocku piszę się na 100%
w sobotę mam krótki wypad do naszych zachodnich sąsiadów... to będę zbyt zmęczony w niedzielę, żeby jechać do Płońska, ale jak coś to zobaczę po powrocie... w każdym razie wolałbym na miejscu :P

Fenix, ale żeś mi ładnie zamruczał przy uchu tym swoim V6 :D

a jak już mowa kto by jaką Alfą chciał się przejechać... to intryguje mnie ta:
http://en.wikipedia.org/wiki/Alfa_Romeo_Nuvola
hehehe :D

Ostatnia edycja:
To ja mimo wszystko zapraszam do płońska. Oprowadzic mogę, moze nawet cos wymysle ciekawego. Jakas niespodzianka....wszystko zależy od tego ile osób by bylo.

Amortyzatory
Powrót