Halo Halo PŁOCK?SIERPC?

• Autor wątku Autor wątku alienek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
chciało się przyszpanować to się ma !
no ładnie się tam rzucałeś na boki... :P

Sam robiłeś ? Elegancko wygląda :) wrzuć foto za dnia :) Ciemne środki + soczewka dodają agresywności Alfie :) Tym bardziej ze seryjne reflektory w nocy to ze tak powiem kibel :)

Co to za Alfa w tle ? Na części może ? hehe przydałoby mi sie co nieco :p

Ostatnia edycja:
Co do lamp to kupiłem od Proxima, a alfa jeździ i to całkiem niezle więc nie bede jej rozbierać, ale możliwe ze niedługo cos będzie :D

Ma ktos moze jakis niepotrzebny glosnik do drzwi tylnych prawych?? Jak ma to niech wezmie ze soba na spota dzisiejszego o 18:)

Zakończenie sezonu w Płocku

Panowie może organizujemy jakiegoś spota na zakonczenie lata ? Zadzwońcie do znajomych co mają "włochy" żeby było Nas jak najwięcej !!!

Ja tez postaram się załatwić jak najwięcej chętnych :) może uda mi się załatwić Bellę której jeszcze nikt z forum nie widział a napewno się spodoba ;)

Co do terminu i miejsca to do ustalenia jest :)

Fajnie by było jak by też nowe osoby z forum wpadły zapoznać się z nami :)

Pozdrawiam

Seba a może wrócimy do tematu tego grilla (ogniska) które miało być jakiś czas temu a nie wyszło????

Co do zakończenia lata/wakacji to ja jestem chętny, a i pozdro dla Lichego, widziany dzisiaj na tysiąclecia ok 15.20 :D a mam fotki z wczorajszego powrotu z pracy, polska mysl techniczna i transportowa :D :D :DDSC_0388.jpgDSC_0389.jpg kto zgadnie co jest w środku?

Ostatnia edycja:
Robert jedziesz ostatnio z zagadkami:) może łopel zafira;).

Amortyzatory
Powrót