• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Halo Halo PŁOCK?SIERPC?

• Autor wątku Autor wątku alienek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Sebuś oj tam oj tam, ale na placyku mozna sobie jakis tor ze starych opon i tasmy ogarnac i poszalec chyba?? :P no i właśnie szkoda ze tych chętnych nie ma :/

hehe wyszedłeś jakoś z tego :D udało Ci się :D jest taka opcja na parkingu koło Orlenu :D chłopaki tam na moto szaleją :D:D

No sam wiesz co się dzieje w Płocku coś mało chętnych :|

Hehe, no wiem, że Alfa to nie bmw, czy kadett a tymbardziej JTD :P ale poszaleć też można :D No i jestem też swiadom, że w Płocku jak niektórzy usłyszą słowo spot, to zalewają sie zimnym potem i dostają drgawek bo znów cos... :P albo po prostu nie mają czasu :P

No można jak najbardziej poszaleć :D

Najlepiej na jakimś torze :D na czas itd :D oj wyżył by się :D

Panowie kiedy zmiana obuwia na zimowe ? ja chyba w weekend za tydzień ale szkoda mi letnich kółek :D bo Bella straci na wyglądzie na stalówkach :D

Ja prawdopodobnie jutro, a jeśli nie to tez za tydzień, a toru to my akurat nie mamy wiec trzeba kombinować jak się da :D A musze chyba odreagować tegoroczny wyjazd na "groby" normalnie chwilami krew mnie zalewała i szły ladne " życzenia" :mad:

Ja nie jestem fanem "palenia laka" jak to nazywaja panowie z Gulfów i e30 ;D Wolał bym po prostu postać i popodziwiać auta kolegów, podłapać kilka patentów, posłuchać ciekawych porad itd. ja ciągle swoją "perełkę" remontuję i staram się doprowadzić do kultury, ponieważ posiada ona jeszcze pare mankamentów które mocno szczypią mnie w oczy ;)

No chyba nie zrobisz jej tego..?? to prawie jak profanacja :sarcastic:

Piotrek Ty żyjesz !!!!!!!! <hura> miałeś się odezwać i co ? :D

Kaczy to jak czegoś potrzebujesz to odzywaj się załatwimy coś w dobrych cenach :) oczywiście nowe części ;)

Podzielam zdanie Roberta chetnie pomożemy :D

A i takie info Panowie :D

Od dziś zaczynam w pracy nową funkcje jaka jest sprzedawca :D więc dzwońcie kupujcie odemnie części :D nie życzę Wam żeby Alfy się psuły ale może kiedyś coś :D

Seba gratuluję nowej fuchy. Na spotkanko jak najbardziej jestem chętny tym bardziej że teraz będę często gościł w Płocku, zresztą tak jak Robert :D a co do toru to pod Płońskiem niedługo może się coś pojawić ale to na razie nie oficjalne info tak więc ciiiiiiichooooo...

No ja w Płocku to teraz prawie co tydzień będę :D

- - - Updated - - -

Seba, a mogłbyś mi ogarną ceny tarcz wentylowanych ATE Power disc i zwykłych wentylowanych ATE i do tego klocków ATE ?

Dzięki Piotrek :) Panowie naprawde musze się starać żeby nie spaść ze stołka :) musze naprawde konkretne utargi robić więc jak coś pisać dzwonić :D Piotrek jak czegos bedziesz potrzebował też pisz :D transport do Płońska też się ogaranie :D

Robert tarcze ATE wentylkowane 173 sztuka a klocek ceramiczny 239 a zwykły 138

Ostatnia edycja:
Panowie, a oryginalna kratka która jest w przednik zderzaku? cena? :)

tak jest Robercie :D

to jak coś to podbijaj :D

Seba klocki przód Fiat Uno 1.0 97r. :D ????? Bo tak nim zapier****łem, że aż mi klocki się skończyły :D

Amortyzatory
Powrót