Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
robert_t18 mając alfę żaden dystans nie jest do pokonania ja w domu będę dopiero w piątek, ale nie ma problemu żeby do Ciebie podjechać jakoś w sobotę. Co ty na to?
Ma ktoś kontakt albo wie gdzie w Płocku/okolicach (Sierpc/Włocławek/Płońsk) ktoś organizuję jakieś przejazdy Off-Roadowe? Albo przejazdy jakimś sportowym autem z dużą mocą?
Ksysiu mogę Ci podać namiar na kolesia który ogarnia to dobrze, robił mi i Robertowi możesz się zapytać Roberta czy jest zadowolony. To jest mój znajomy więc mogę mu powiedzieć że przyjedzie znajomy więc pomyśl
No panowie Alfa oddana do nowego mechanika. Obiecał uszczelnić skrzynię (pod warunkiem, że to tylko wyciek spod dekla, jak z innego miejsca to na razie tego nie robię bo by trzeba było znowu skrzynię wyciągać, a mechanik powiedział, że to raczej pocenie, a nie wyciek to skrzyni nie warto wyciągać znowu) no i uszczelniony będzie rozrząd bo też na obudowie ostatnio zaczął się pocić. Po za tym mała wymiana przy wydechu (pewno złączka elastyczna), a jutro ogarnę klimę, pucowanko, polerowanko i ogień nad morze i nie tylko cieszy mnie wyjazd nad morze, co dłuższa droga przejechana Alfą hehe
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.