Halo Halo PŁOCK?SIERPC?

• Autor wątku Autor wątku alienek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
robert_t18 mając alfę żaden dystans nie jest do pokonania :) ja w domu będę dopiero w piątek, ale nie ma problemu żeby do Ciebie podjechać jakoś w sobotę. Co ty na to?

Sobotni wieczór może być ciężko... trzeba odreagować po pracy, ale niedziela jak najbardziej mi pasuje

Robert_t18 to jeszcze się spiszemy odnośnie niedzieli. Pozdrawiam

Coraz więcej nowych użytkowników więc może jakiś spocik za tydzień w niedziele ? :)

Ja bym proponował za 2 tyg. tj. 8 września, zresztą juz rozmawiałem z Sebkiem na ten temat :) a Dzisiaj Alfie pykną mały jubileusz DSC_0368.jpg

Ostatnia edycja:
Mi pasuje od 1 do 10 września. Więc trzeba teraz resztę zgrać na dany dzień i robimy spot :)

Witam Alfaholików z Płocka i okolic. Czy bylibyście w stanie polecić jakiś zakład w którym nabijają klimę?

Ma ktoś kontakt albo wie gdzie w Płocku/okolicach (Sierpc/Włocławek/Płońsk) ktoś organizuję jakieś przejazdy Off-Roadowe? Albo przejazdy jakimś sportowym autem z dużą mocą?

Ksysiu mogę Ci podać namiar na kolesia który ogarnia to dobrze, robił mi i Robertowi możesz się zapytać Roberta czy jest zadowolony. To jest mój znajomy więc mogę mu powiedzieć że przyjedzie znajomy więc pomyśl ;)

No panowie Alfa oddana do nowego mechanika. Obiecał uszczelnić skrzynię (pod warunkiem, że to tylko wyciek spod dekla, jak z innego miejsca to na razie tego nie robię bo by trzeba było znowu skrzynię wyciągać, a mechanik powiedział, że to raczej pocenie, a nie wyciek to skrzyni nie warto wyciągać znowu) no i uszczelniony będzie rozrząd bo też na obudowie ostatnio zaczął się pocić. Po za tym mała wymiana przy wydechu (pewno złączka elastyczna), a jutro ogarnę klimę, pucowanko, polerowanko i ogień nad morze :D i nie tylko cieszy mnie wyjazd nad morze, co dłuższa droga przejechana Alfą :D hehe

Kolego, a u mnie stalówki leżą w garażu bez opon, a ja właśnie szukam 15" alu z oponami zimowymi. Ile mniej więcej mają mm te oponki?

wiesz opony nie sa za specjlane ale jedna zime jeszcze na nich polatasz bez problemu, jeżdżę na nich w takim stanie już 2 zimy i naprawdę jest ok

Jak te koła się ogólnie sprawują, są proste? nie biją? Jest możliwość podskoczyć któregoś dnia i je zobaczyć? :)

Amortyzatory
Powrót