Halo Halo PŁOCK?SIERPC?

• Autor wątku Autor wątku alienek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Moja niunia chwilowo jest trochę kulawa tak więc ja też w ten weekend odpadam. W następny mam wyjazd (pod warunkiem że oponka przyjdzie do tego czasu i ją założę). Chyba że za dwa tygodnie w weekend jak nic nie wypadnie. Słuchajcie, a może by spróbować ustawić się z ludziskami z Warszawy i gdzieś się spotkać? Mogło by być wtedy naprawdę sporo osób bo oni się spotykają cyklicznie gdzieś u siebie. Co o tym myślicie???

Prawie 4 godziny pracy 6 "desperados" ;P i łapy trochę bolą, ale już wiem za co po za prowadzeniem, komfortem i frajdą z jazdy wybrałem Alfę :D

DSC_0314.jpgDSC_0315.jpgDSC_0316.jpgDSC_0317.jpgDSC_0318.jpgDSC_0319.jpgDSC_0320.jpgDSC_0321.jpg

Spoko im nas więcej tym lepiej, seba coś nie zagląda na forum :D, sasza jak masz ochotę to możemy się ustawić na myjni na maszewie :D zagadam z sebą i rdk :D więc wpadniemy :D

Ja mam czas w niedziele dopiero :) Poki co z Alfy wyleciały strzelające górne wachacze oraz łączniki stabilizatora :) Zostały jeszcze gumy na stabilizatorze ale sam tego nie ograne narazie ;/

Załączniki

• 1aa.jpg
    1aa.jpg
    433.6 KB · Wyświetleń: 49
Słuchajcie jakiś czas temu był temat przyciemniania szyb. Gadałem ze znajomym, który powiedział, że jak by nas było kilka osób (minimum 5) to by można było zrobić jakiś dobry rabat i ogarnąć temat. Wstępnie orientacyjnie za przyciemnienie tylnej i dwóch bocznych tylnych szyb w alfie 156 chciałby 250 zł razem z folią. Byliby jacyś chętni???

No słuchaj ja zobacze jak mi wyjdzie z ta klima, no i zawiecha to mozliwe ze cos by ogarnal ale to dopiero w lipcu(moze namowie tez brata)

Nie podpowie ktoś za ile i gdzie można by było załatwić niedrogo gwint do Alfy??:) dobrze by było gdyby jakąś używkę ogarnął:)

Ostatnia edycja:
dla Ciebie ?? :D:D przecież nie chciałeś gleby ;) sprzedam Ci swój ;)

Sprezarke wymieniles tylko czy cos jeszcze ? Ciekawy jestem efektu bo u mnie klima chodzi na pol gwizdka (jak to w 156) ;/

Wymieniłem tylko sprężarkę(ale z czasem muszę wymienić tez chłodnicę), na allegro widziałem tylko dwie takie jak moja, ale na szczęście znajomy, który tez lubi włoszczyznę miał kiedyś Lancie Kappę 3.0 v6 no i się okazuje, ze tam sprężarka była identyczna:) a jeśli marnie chodzi to moze filtr kabinowy albo mało gazu? no chyba ze sprezarka sie kończy. Swoją jak wymontowałem to coś z niej wyleciało zmielone w drobny mak. A co do efektu to możliwe, że w sobotę będę w Płocku (nie wiem o której dokładnie)to możemy się spotkać i sobie zobaczysz co i jak.

Ostatnia edycja:
W sobote zarobiony jestem ostro.. Filtry wszystkie na biezaco sa wymieniane :] A dobitka gazu raczej nie pomoze (w poprzedniej Alfie znikoma roznica po serwisie klimy) takze mysle ze tutaj bedzie podobnie.. Ogolnie 156 slabo dmuchaja, dlatego sie dziwie ze mozesz teraz lody wozic hehe :) Pzdr

komp i tak nie schlodzi Ci mniej niz do 14 stopni, przynajmniej w wersji przed liftem, a wg mnie to roznica w porownaniu do starej sprezarki jest spora

z tego co zauważyłem to śruby byly jeszcze nie dotykane, chyba ze ktoś założył nowe a jeśli nie to faktycznie była fabryczna

Jak by ktoś się pytał i potrzebował to u mnie leży i się marnuje sprężarka od klimy. Kwestia tylko tego żeby sprawdzić w jakim jest stanie, działała na pewno.

Amortyzatory
Powrót