• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

Halo Halo PŁOCK?SIERPC?

• Autor wątku Autor wątku alienek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A może ktoś jeszcze w sobotę dołączy się do kolegi i zawita do Płońska??? Na spontana spocik w Płońsku :D

Piotrek ,bo jak się Płock i okolice zjadą to trzeba będzie zarezerwować parking pod Tesco;).

Kto od nas jeździ czarną 147ką :D:D:D:D na klubowych ramkach :D, pozdrawiam, puszczałem wczoraj na światłach koło godziny 13:30 :D:D:D:D

Dziś będę jechał po żonę do pracy to wstąpię po drodze i zarezerwuje targowisko na sobotę i na wszelki wypadek plac przy biedronce na przeciwko :P heheh rozumiem ze Wojtek jak coś to będziesz? Czyli zakładając że Wojtek przyjedzie, będzie Robert i ja to już trzech.....uuuuuu grubo będzie hahaha

- - - Updated - - -

Potrzebuję pilnej pomocy......zrobił mi się guz na oponie i potrzebuję znaleźć najlepiej taką samą oponę używaną żeby nie trzeba było zmieniać kompletu. Macie może jakieś namiary na zaufanych wulkanizatorów w płocku lub okolicach. Proszę o pomoc jak najszybciej bo jeżdżę obecnie na dojazdówce bo na tym guzie boję się jeździć. Opona jaką potrzebuję to dunlop sp sport 205/50 R15.

Jeśli mówisz o Marcinie to już do niego wczoraj dzwoniłem i takiej nie ma. Szukam na razie jednej może uda mi się znaleźć a jak nie to kupię normalnie dwie tu na miejscu.

To niestety u niego nie ma. Dzwonię teraz po wulkanizacjach w Płocku ale też lipa, nikt nie ma takich opon.

Wrzucę dwie foty z dzisiejszego mini zlotu z Piotrkiem i Robertem:)22062013472.jpg22062013474.jpg

panowie dajcie znac jak bedziecie organizować jakis zlot, chetnie bym wpadł, w garażu butelkowy SPIDER i czarna 156, ramki ktos z forumowiczow ma na stanie w plocku? czy trzeba wysylke zamawiac? pozdrawiam

trzeba zamawiać :D ja też się zbieram by zamówić :D:D:D:D z pierwszym zamówieniem zrobili jaja, bo niby za pobraniem nie chcieli wysłać więc odpuściłem jak na razie ale koło 10tego będę zamawiał jak coś :D spocik by można było ogarnąć :D jestem za

Ja i Seba i Rdk dziś byliśmy na BUDMAT drifcie :D, stwierdziliśmy że za rok wystawiamy TEAM ALFA ROMEO :D:D:D:D:D było kozak :D

Najpierw musimy kupic z 10 Alf na części :) No i porządna laweta to podstawa :)

Kurwa co ja dziś przeżyłem ;/;/;/;/;/, właśnie wracam ze szpitala, mała się rozchorowała, na szczęście jak na razie nie wymaga hospitalizacji ale kurwa przez ten kaszel dzieciak się męczy aż serce ściska, jutro wolne mam nadzieję że przejdzie jej szybko-mój mały promyczek szczęścia :D:D KOCHANY

-------------------------------

Druga sprawa w końcu mam światła w alfie i mogę jeździć w nocy, hidy teraz to hidy a nie kurde prowizorka świecenia, czyli z lampami się uporałem :D, ale to i tak mało w porównaniu do chorego szczęścia mojego ;/, ale w końcu moja alicja zaczynać przypominać samochód z charakterem, zostało tylko tylna szyba przyciemnić, obniżyć (gwint lub sprężyny same) i malowanie alufelg na czarno :D........a i przymierzam się na program tak na 180km :D, jak starczy kasy, seba wiesz za co dzięki :D:D:D:D chodź i tak już się wypstrykałem z pestek przez całą sytuacje, jak nie urok to sraczka

-------------------------------
Za rok zbieramy się wszyscy alfaholicy, ubieramy się w te same koszulki i idziemy reprezentować naszą wspaniałą markę na DRIFT BUDMAT SHOW :D, jak by dobrze pomyślał i ogarną temat można założyć nieoficjalny, luźny ALFA ROMEO TEAM :D KLUB :D:D:D:D koszulki zaprojektować i zamówić z ładną nazwą reprezentującą nasz region/grono :D:D:D:D

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót