Halo Halo PŁOCK?SIERPC?

• Autor wątku Autor wątku alienek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Klima mu działa :D:D:D:D::D, dziś alfa dostała nowiutką nerkę, znaczy się napinacz :D, piski ustały w końcu..........................jak zwykle niezawodny seba :D:D:D::D:D:D:D:D:D:D, dziś moja matula pyta się sebka :D czemu mój syn mówi do Pana przez telefon CZEŚĆ KOCHANIE :D:D:D:D:D:D:D:D...................beka jak nie wiem co :D

No właśnie to czemu mówi do Ciebie kochanie??????!!!!!!! :D

No to szybciutko robimy listę końcową osób chętnych na 100% ja umawiam na sobotę i sprawa załatwiona.

Dobra to kolega fenix już zapisany ktoś jeszcze chętny w najbliższym czasie? Nie musi to być nawet ten weekend.

Ostatnia edycja:
dziś kolejna wymiana wahaczy po 2 miesiącach :/ w jednym guma poszła a drugi znowu skrzypi....były lamfordera czy jakoś tak teraz zakupiłem trw i mam nadzieję, że trochę pośmigają...no a jutro jadę na przyciemnianie szybek. pochwalę się jak będzie skończone

no widziałem Cie fenix jak kupowałeś wahacze w IC :D

tak pracuje tam :D widziałem Twoja Alfe jak stała przed Carsem :D

No i po wymianie wahaczy (po raz kolejny) nareszcie cisza :) szyby przełożyły się na jutro więc zdjęcia też jutro z przyciemniania wkleję

Pochwaliłem za wcześnie...wahacze oryginały, ale jak to Alfinka skrzypi sobie dalej :) czas się po prostu przyzwyczaić

Ostatnia edycja:
To Wy sobie mozecie pomazyc, a ja ide zagrac w lotka:D

- - - Updated - - -

Dzisiaj troszke sobie porzeźbiłem w Alfie a dokładniej w tylnej półce:) (szkoda bylo bardzo, ale inaczej sie nie dało:(DSC_0333.jpgDSC_0334.jpgDSC_0335.jpgDSC_0336.jpgDSC_0337.jpg

Amortyzatory
Powrót