Halo Halo PŁOCK?SIERPC?

• Autor wątku Autor wątku alienek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Słuchajcie jakiś czas temu był temat przyciemniania szyb. Gadałem ze znajomym, który powiedział, że jak by nas było kilka osób (minimum 5) to by można było zrobić jakiś dobry rabat i ogarnąć temat. Wstępnie orientacyjnie za przyciemnienie tylnej i dwóch bocznych tylnych szyb w alfie 156 chciałby 250 zł razem z folią. Byliby jacyś chętni???

Piotrek ja bym się pisał ale tylko jak na razie na tylną :D, boczne jak na razie zostawię :D źle nie wyszły ;)

Piotrek zapodaj mi fotkę tej sprężarki chodzi mi o miejsca montowania przewodów od klimatyzacji

Piotrek ja bym się pisał ale tylko jak na razie na tylną :D, boczne jak na razie zostawię :D źle nie wyszły ;)

Ok ale na razie mam dwie osoby, a to trochę mało. Żeby udało się z 5 osób znaleźć to wtedy można liczyć na ceny dobre a tak to lipa.

- - - Updated - - -

Piotrek zapodaj mi fotkę tej sprężarki chodzi mi o miejsca montowania przewodów od klimatyzacji

Jak dam radę to zrobię to jeszcze dziś ale dopiero wieczorem jak do domu wrócę. A jak dziś nie ogarnę to na bank w ciągu dnia jutro.

Więc na szybki przyciemnianie jest:
1.Lokers- tył
2.Fenix- tylne (jak dobrze skumałem ;))
3.Piotrek (tak????;))

1.Lokers- tył
2.Fenix- wszystkie
3.Piotrek (tak????;))
4.Robert-tylna

Sory Sebaaaaaaaaa, że tak dopiero dziś daje zdjęcia tej sprężarki ale zarobiony weekend miałem.DSC00388.JPGDSC00389.JPGDSC00391.JPG

- - - Updated - - -

A co do przyciemniania szyb tylko trzech jest. Kurczę to mało bo on mówił że przynajmniej jak by z 5 osób było to by dał taniej. Może jeszcze ktoś chętny???

Na tył tzn sama tylna szyba tak???

Dobra ja się go zapytam jak mi się uda do dzwonić do niego, bo próbuję i nie mogę.

- - - Updated - - -

Sama tylna szyba - 150 zł
Tylna + dwie boczne tylne - 250 zł
Cały samochód oprócz szyby czołowej 350 zł

Pozdrawiam Wszystkich dziś machających...bez ramek to ciężko stwierdzić kto z forum, ale jak coś odmachałem każdemu :)

Fenix a czy Ty robiłeś ostatnio polerkę u Kolora na myjni ? Bo mówił że ma mieć jakaś v6 na polerkę ?

Amortyzatory
Powrót