Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
powiem tak folia koszt 30zl w norauto a u szczepaniaków na wyszogrodzkiej 35zl, ja starałem się swoją bele okleić i uwierzcie mi nie jest to takie łatwe, Piotrek co do ceny to koleś ma ostro kosmiczną, no chyba że oklejał cały samochód, za foliowanie góra 300zl, folia za 30zl 75cm na 3 metry wystarcza na oklejenie tyłu w mojej 166 i dwóch bocznych, sam szukam kogoś kto by mi to zrobiłU mnie w Płońsku znajomy przyciemnia. W zeszłym tygodniu przyciemniał Bravo nowe to mówił że skasował kolesia 500 zł. Tylko nie wiem czy folię miał swoją czy koleś przywiózł ze sobą.
Aktualizacja danych, wziął 400 zł oklejał cały samochód. Nie wiem czy to dużo czy mało bo nigdy nie interesowałem się tym tematempowiem tak folia koszt 30zl w norauto a u szczepaniaków na wyszogrodzkiej 35zl, ja starałem się swoją bele okleić i uwierzcie mi nie jest to takie łatwe, Piotrek co do ceny to koleś ma ostro kosmiczną, no chyba że oklejał cały samochód, za foliowanie góra 300zl, folia za 30zl 75cm na 3 metry wystarcza na oklejenie tyłu w mojej 166 i dwóch bocznych, sam szukam kogoś kto by mi to zrobiłale nie za 500zl folia
kosmos
![]()
Panowie kto parkuję na Gałczyńskiego?? Czarna 156 sedan, 2.5?? Na świeżo założonych ramkach???
Aha, i pzdr dla kierowcy 159 mijanego dzisiaj poza Płockiem w stronę Sierpca![]()
Któż to jezdzi na ramkach ciemną 156 WP 82--F ? :d
aha czyli to Ciebie fenix widzialem jakies 2 tyg. temu sobota/ niedziela, na sienkiewicza, przejezdzales i troche zwolniles przy mojej 156(stałem obok z kumplami)??![]()
A ta akurat alfa to moja
Chyba parę razy jakiś czas temu parkowaliśmy obok siebie, moja 156 SW, kameleon
Bardzo ładna Alfa, fajne wnętrze
po za tym chyba parę razy widziałem jak jakaś kobieta z niej wysiada, więc wypatrywałem alfaholiczki![]()
A ta akurat alfa to moja
Chyba parę razy jakiś czas temu parkowaliśmy obok siebie, moja 156 SW, kameleon
Bardzo ładna Alfa, fajne wnętrze
po za tym chyba parę razy widziałem jak jakaś kobieta z niej wysiada, więc wypatrywałem alfaholiczki![]()
A widzisz. Żonę moją widziałeś.Pracuję w Norwegii więc jak mnie nie ma jest pod jej opieką. Będzie ładniejsza jak dostanie nowe, większe buty, niższe zawieszenie, ciemne lampy i szybkiale to za miesiąc jak wrócę do Polski
pozdrawiam
Heh, w sumie chyba dopiero nie dawno ramki założyłeś bo wcześniej widziałem to nie miałaA widzisz. Żonę moją widziałeś.Pracuję w Norwegii więc jak mnie nie ma jest pod jej opieką. Będzie ładniejsza jak dostanie nowe, większe buty, niższe zawieszenie, ciemne lampy i szybkiale to za miesiąc jak wrócę do Polski
pozdrawiam
no no, plany fajne, jestem ciekawy wyglądu silnika
- - - Updated - - -