Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
A ewentualnie ktoś jeszcze był by chętny??? Bo może i ja bym się zdecydował na przyciemnienie. Jak by było kilka osób to bym z nim potargował jakąś dobrą cenę.no i przy okazji zapytał byś się Pietras ile za alfa 166 tylna i dwie boczne tylne oklejenie, może grupowo by wziął taniej
![]()
A ewentualnie ktoś jeszcze był by chętny??? Bo może i ja bym się zdecydował na przyciemnienie. Jak by było kilka osób to bym z nim potargował jakąś dobrą cenę.
Dokładnieale fajnie by było coś ogarnąć wspólnie, im taniej tym lepiej
Pewnie tak a ty byłeś na tym pokazie ? widziałeś moją?. hehe alkocholicyMirek pewnie widziales moja Alfe Z tym ze mam wlepkę Alfaholicy a nie "pijacy" hehe
szkoda że wcześniej nie przeczytałem tego posta bo kabel już zamówiony. Z przymusu musiałem kupić bo męczyłem temat świateł dziennych wyjąłem jeden przekaźnik i badałem prąd .Efekt był taki żę ECU zapisał brak przekaźnika jako błąd i pali się teraz check i napis motor control.... .Mirek, co do kabla to mozesz do mnie podjechac, mam kabel i MES-a to mozna ogarnac temat