• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Halo Halo PŁOCK?SIERPC?

• Autor wątku Autor wątku alienek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Gdzie w płocku kupię folię do przyciemniania szyb :D

W norauto, ale to standard.
Może na dworcowej, w takiej małej "kwiaciarni " tam chłopacy przyciemniają szyby, chyba też mają w sprzedaży folię.

A orientuje się ktoś może, ile mniej więcej kosztuje przyciemnienie tylnej i 2 bocznych z tyłu?

U mnie w Płońsku znajomy przyciemnia. W zeszłym tygodniu przyciemniał Bravo nowe to mówił że skasował kolesia 500 zł. Tylko nie wiem czy folię miał swoją czy koleś przywiózł ze sobą.

U mnie w Płońsku znajomy przyciemnia. W zeszłym tygodniu przyciemniał Bravo nowe to mówił że skasował kolesia 500 zł. Tylko nie wiem czy folię miał swoją czy koleś przywiózł ze sobą.
powiem tak folia koszt 30zl w norauto a u szczepaniaków na wyszogrodzkiej 35zl, ja starałem się swoją bele okleić i uwierzcie mi nie jest to takie łatwe, Piotrek co do ceny to koleś ma ostro kosmiczną, no chyba że oklejał cały samochód, za foliowanie góra 300zl, folia za 30zl 75cm na 3 metry wystarcza na oklejenie tyłu w mojej 166 i dwóch bocznych, sam szukam kogoś kto by mi to zrobił :D ale nie za 500zl folia :D:D:D kosmos :D

powiem tak folia koszt 30zl w norauto a u szczepaniaków na wyszogrodzkiej 35zl, ja starałem się swoją bele okleić i uwierzcie mi nie jest to takie łatwe, Piotrek co do ceny to koleś ma ostro kosmiczną, no chyba że oklejał cały samochód, za foliowanie góra 300zl, folia za 30zl 75cm na 3 metry wystarcza na oklejenie tyłu w mojej 166 i dwóch bocznych, sam szukam kogoś kto by mi to zrobił :D ale nie za 500zl folia :D:D:D kosmos :D
Aktualizacja danych, wziął 400 zł oklejał cały samochód. Nie wiem czy to dużo czy mało bo nigdy nie interesowałem się tym tematem :P

Piotreek, a mialbys mozliwosc zapytac znajomego ile kosztowaloby u niego przyciemnienie 3 tylnych szyb w 156 sedan? Bylbym wdzieczny

no i przy okazji zapytał byś się Pietras ile za alfa 166 tylna i dwie boczne tylne oklejenie :D, może grupowo by wziął taniej :D

No bo zaraz jak tylko ogarne ten nieszczesny silnik to biore sie za szyby i audio, koledzy tak przy okazji nie wiecie gdzie najtaniej w plocku i okolicach mozna zadobyc jakiegos dobrego pioneera?

aha czyli to Ciebie fenix widzialem jakies 2 tyg. temu sobota/ niedziela, na sienkiewicza, przejezdzales i troche zwolniles przy mojej 156(stałem obok z kumplami)??:D

no to teraz to już się nie ukryje hehe. Następnym razem się zatrzymam na papieroska i szybką bajere :D

Spoko, spoko, co prawda nie pale ale bajera moze byc hehe, no i dopiero jak odzyskam furmanke i bede w szkole:D, bo poki co to alfina ma wypruty silnik:(

A ta akurat alfa to moja :D

Chyba parę razy jakiś czas temu parkowaliśmy obok siebie, moja 156 SW, kameleon :)
Bardzo ładna Alfa, fajne wnętrze :D
po za tym chyba parę razy widziałem jak jakaś kobieta z niej wysiada, więc wypatrywałem alfaholiczki :D

A ta akurat alfa to moja :D

Chyba parę razy jakiś czas temu parkowaliśmy obok siebie, moja 156 SW, kameleon :)
Bardzo ładna Alfa, fajne wnętrze :D
po za tym chyba parę razy widziałem jak jakaś kobieta z niej wysiada, więc wypatrywałem alfaholiczki :D

A widzisz. Żonę moją widziałeś.Pracuję w Norwegii więc jak mnie nie ma jest pod jej opieką. Będzie ładniejsza jak dostanie nowe, większe buty, niższe zawieszenie, ciemne lampy i szybki :) ale to za miesiąc jak wrócę do Polski
pozdrawiam

A widzisz. Żonę moją widziałeś.Pracuję w Norwegii więc jak mnie nie ma jest pod jej opieką. Będzie ładniejsza jak dostanie nowe, większe buty, niższe zawieszenie, ciemne lampy i szybki :) ale to za miesiąc jak wrócę do Polski
pozdrawiam
Heh, w sumie chyba dopiero nie dawno ramki założyłeś bo wcześniej widziałem to nie miała :P
no no, plany fajne, jestem ciekawy wyglądu silnika :D

- - - Updated - - -

Silnik jak to w Alfie v6...robi wrażenie :) na pewno pokażę jak będę, ale niestety baranek ma już mały nalot rdzy.Zaczynam powoli szukać kogoś do chromowania chyba, że da radę jeszcze to jakoś uratować bo tragedii nie ma. I zostanie malowanie pokrywy jednej i drugiej na czarno z białym napisem, a może czerwone z białym.Nie wiem. Jak znajdę już kogoś kto to ogarnie to na coś się zdecyduję.

Ja pierdziuuuuu......... :D http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-C29374181.html 22:40 Seba wczoraj dzwoni i mówi...........wystawiłem swoją niunie
........Pytam "ile wypiłeś???"
......Seba "2"
..........Mówię "Ja 4, To co, robimy szwendającą po winiarach i wypijemy piwko?????"
.........Seba "SSanie mi się załączyło.....:D......więc spoko"
..........Mówię "No to lece na CPN i wale do ciebie"
Skończyliśmy około 2:00, spontan jak nie wiem co, :D:D:D:D:D a teraz głowa mnie boli niesamowicie, oczy wychodzą na wierzch :D, alfaholicy :D chyba alkoholicy :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D niech mnie ktoś dobije :D

Amortyzatory
Powrót