• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Halo Halo PŁOCK?SIERPC?

• Autor wątku Autor wątku alienek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
luxxxxxx :D

szukam kogoś kto mi przyciemni tył!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PILNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No ja jednak dziś się zabrałem za wymiane lamp przednich w swojej i zrobieniu ich na GT :D:D:D:D wyszło luuuuuuuuuuuuuxio tylko zmontować alfe muszę bo pół przodu rozebrane mam ;/

Dziś zmontowana i jest gitanges namęczyłem sie niesamowicie :D ale było waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarto :D, jeszcze tylko światła do jazdy dziennej :D, w miesiąc zrobiłem tyle w niej co przez 2 lata :D

Bella ma parcie na szkło :D:D

A Tobie nie udało się po cichu do Płocka przyjechać co :D

Kur.. mac... Dzisiaj uchachany i szczesliwy wracam sobie do domu, bo wiadomo alfa idzie,klima chlodzi, muza gra itd itp:D i przede mna widze "łódkę" wiozaca piasek, zbieram sie do wyprzedzania i nagle slysze jak cos gdzies jebnelo jakis kamyk czy cos w karoserie jebna i jade dalej zostawiajac Scanie daleko w tyle(jak i 4 inne samochody:D) zajezdzam na podworko ,wysiadam jeszcze ostatnie spojrzenie na belle, bo wiadomo ciezko sie z Kochanka rozstac i katem oka co widzę? a no kur.. Alfa faktycznie dostala kamykiem, tyle ze w szybe i to pod sama wycieraczka ze strony pasażera, a od tego mi pekla szybana dlugosc ok 30 cm:(. ja pier... jak nie urok to sraczka:mad:

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ale największym pechowcem jestem ja chyba :D.................ale się nie poddaje :D dla alicji nawet ze strzelania na razie zrezygnowałem :D

No ja jutro dzwonie do Plonska na Plocką i w tygodniu bedzie nowa szyba, a mial byc intercooler :/ Lokers, a miales fotki chyba wstawic jak alfa teraz wyglada?

Trzeba było ściągać gościa... wkoncu on Ci z kamienia strzelił, pewnie nie miał chlapaczy i taki finał jest ... a co do szyby to w Płocku ogarną Ci za 360 zł pytaj do Płońska może będzie taniej

Ale to nie był tylko dla Ciebie pechowy tydzień ;)

DSCN8138.jpgDSCN8139.jpgDSCN8140.jpg

Skapnalem sie dopiero jak bylem juz u siebie, wiec nie bylo jak go sciagnac, a na poczatku nawet zabardzo nie wiedzialem co to było:/ a Tobie co kto zawinił? A co do szyby to juz zamówiłem, z wklejeniem 390 zł no i bedzie north glass czy jakos tak, z niebiesko-zielonym paskiem u gory(podobno dobra cena z tego co pytalem kilku osob, ja sie na tym niestety nie znam)

Ostatnia edycja:
a mi zawiniła wściekła baba w Punto :D zachciało jej się ze środkowego pasa skręcić w lewa a że jechałem lewym pasem zajechała mi drogę no i stało się... naszczęscie tylko tak...

no bo zawsze mogła sie odbić i w kogos innego wypakowac ;) Ach te bezlitosne wsciekłe baby i ich małe wsciekłe popierdalaczki:D ale mam nadzieje ze zatrzymałeś ją i uspokoiłeś?

Widziałem właśnie :D, na pierwszy rzut oka zawsze się ramki rzucają :D, muszę se zrobić :D:D:D:D

- - - Updated - - -

No ja jutro dzwonie do Plonska na Plocką i w tygodniu bedzie nowa szyba, a mial byc intercooler :/ Lokers, a miales fotki chyba wstawic jak alfa teraz wyglada?
Spoko robcio wstawię jak tylko uporam się z ich ustawieniem, bo wyszedł mały zomk i muszę je jeszcze raz zdjąć poskładać z dwóch jedną tak by było pikobelo :D

Jak byś był kolego w Płońsku to zapraszam na piwo :D a jak nie będziesz miał kierowcy to zapraszam na soczek :P hehehe

Amortyzatory
Powrót