• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[GTV] *** Gtv SHOW ***

Tak. Ten Solido - choć Ph1/2 - jakoś mnie razi, zdeformowany taki, wygląda jak Gtv po dopalaczach ;)

No i mozna dobrac wlasciwy kolor ;) Ja tez zamawiam hahaha

O proszę, na Allegro już są? Ja swoje wszystkie musiałem z eBay ściągać :)

DSC_0150-01.jpg

Piękna pogoda zachęca by po pracy nie jechać do domu na pyszny obiad tylko na piękny zachód :D

DSC_0209.jpgDSC_0264.jpg

Kolejny spocik za nami :D Mimo że pogoda nie najlepsza to na końcu udalo się zgromadzić 10 Gtv w Tychach :D

Na zdjęciu jest 9, oszukujesz...

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Na zdjęciu jest 9, oszukujesz...

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Na koniec dojechał jeszcze Paweł z Krakowa swoja 3.0 Cup także było równe 10 sztuk iście zacnych GTV/Spider :)

Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka

Przyszedł w końcu czas na zmianę opon. Chyba półtora miesiąca kombinowałem co tu kupić by w zasadzie jak najlepiej wyszło. Moje zimówki to był 11 letni śmietnik a letnie to 9 letni śmietnik. Zakup dwóch kompletów koniec końców wydał mi sie kompletnie bez sensu - tym bardziej że Gtv docelowo ma przejechać tylko tą zimę a w następną ma być już pod czerwonym kocem + "zima u nas to zazwyczaj 2 tygodnie". W grę wchodziły albo nowe albo używki ale jakieś mega pewne.
Kupiłem Pirelli Cinturato All season plus i jestem mega zadowolony :D Opony są mega ciche i jazda tym samochodem to całkowicie nowe doznanie. Jedzie się jakby bardziej miękko no i same opony kleją sie kilkanaście razy lepiej niż te co były + jak na wielosezon fajnie wyglądają. Opony docelowo mają tam zostać na rok i zostać wymienione na jakieś letnie Pirelli lub semislick - także proszę mi tu nie hejtować że Gtv na wielosezonie.
Zdjęcie postaram się wrzucić jakoś niedługo :D

Ostatnia edycja:
Jako że zima nadchodzi to samochód został oddany na konserwację podwozia.
Będzie robione:
- profile zamknięte
- podłoga
- prawdopodobnie piaskowanie i zabezpieczenie najbardziej rdzewiejącego elementu w Gtv czyli osłony pod chłodnicą.

Teraz tylko przeżyć jeszcze te kilka dni bez samochodu. :D

45967238_1890618950973685_6255275418836795392_o.jpg

Zdjęcie pokazuje po co jest ta lotka z tyłu :D

Amortyzatory
Powrót