Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Gratuluję w takim wypadku wyniku![]()
A gdzie robiłeś program? Ciekawe ile by z 3.2 wyciągnąć.
No to pięknieDzięki
U nas lokalnie, w WSTR Garage. Ale bez zmian mechanicznych nie licz na przyrosty[emoji14]W ogóle to ciężko było znaleźć kogoś, kto by się zajął ECU, wszyscy uciekali od tematu, więc w końcu zdecydowałem się na piggyback i mam to wystrojone na DET3 Ecumastera. Tylko mi tu proszę nie narzekać, że świnia jest be itd[emoji14]
Efekt mi pasuje. Za to jako bonus mam przełącznik, którym mogę włączyć drugą mapę, w moim przypadku jest to ori.
To jestem ciekaw czy to tak działa[emoji14]Wtedy jak Chcesz dać w piec to pokręcone mapy, a jak spokojniej to na ori no i mniejsze spalanie i obciążenie podzespołów. Byłoby to super rozwiązanie jeśli tak maszZ tym spalaniem to jeszcze nie sprawdzałem jak jest po programie
Spoko Dareme, nie ma sprawy![]()
Czyli zawsze możesz sobie przypomnieć jaki muł na serii?
Czyli znacznie czuć te +10KM?
Tomek całkiem przyjemny wynik, a powiedz jaki koszt takiej operacji?