Łoooo, dawno mnie nie było
arteg83, o do głowicy - węże były twarde i okazało się, że głowica miała pęknięcia.
stuntmachine - co do tego czy jestem zadowolony - jasne. Auto jeździ i to jeździ nie mało. W ciągu 13 miesięcy przeleciało już ok. 50.000 km. Głowicę i naprawę skrzyni biegów (której jeszcze nie było) wliczałem w koszty ewentualnej eksploatacji. Jeżeli ktoś kupuje 2.4 zamiast 1.9 to pewnie jednak ma na to środki.
misiu7911 - ludzie lubią zaglądać innym w portfel, cecha narodowa

. Nie zwykłem kupować rzeczy na których utrzymanie mnie nie stać..., więc to raczej koszta kalkulowane.
Odnośnie remontu głowicy - to wydaje się, iż mogę już polecić Jurgala z Mikołowa. Za 10k netto w takim stanie w jakim była moja to zregenerować można 4 głowice i zostanie na flaszkę
I jeżeli przez 50kkm nic innego się nie posypało, a auto było przemierzone czujnikami lakieru + organoleptycznie w trakcie robienia kamery cofania i nie wskazuje na to, żeby było bite to głupotą jest bycie niezadowolonym.
mcwaw - jasna tapicerka wygląda fajnie, ale na Śląsku niestety ciężko o utrzymanie czystości. Znajomy jest detailerem i z autem się już zaznajomił. Wkrótce znowu idzie na pranie tapicerki, bo niestety jest to zestaw kolorystyczny fajny, ale wymagający.