Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Mój kolega w aso przez lata zalewał ludziom po 80zł/L Castrola, którego kupowali w hurcie po 10 netto. Na czymś muszą zarabiać.
Mój kolega w aso przez lata zalewał ludziom po 80zł/L Castrola, którego kupowali w hurcie po 10 netto. Na czymś muszą zarabiać.
Podniosłeś sporo HTHS ale poprawiłeś jednocześnie opory pompowania szczególnie na zimno i się zrównoważyło ale dzięki temu i na zimno i na gorąco masz lepszą ochronę bez dopłacania do paliwa.Ja robiłem eksperymenty na 307 - wcześniej ktoś tam lał Mobila 10W-40 przejście na 5W-30 C2 było dobrym pomysłem (dużo lepszy rozruch), ale już między nim a 0W-30 A3/B4 różnicy nie widzę (zwłaszcza w zakresie "obiecanej" poprawy spalania i osiągów), więc pewnie skończy się laniem 0W-30 A3.
W20 do doładowanego silnika?Naprawdę?
Bajecznie chociaż to dopiero kilka tygodni - własny projekt na estrach. W planach też jednak Specol 0W20 bo mam w garażu jeśli się sprawdzi najpierw w Toyocie za kilka dni. Ten Specol mimo 0W20 to HTHS 3,01cP ma wyższe niż np. Motul eco clean 0W30 C2. Nie wiem ile ma ta Selenia 0W-30 C2.